&SUUS Wanddoek schilderij kunst aan de muur Muso The Empress Ensuus

Wat hangen we toch aan die muur?

Misschien zag je haar al voorbij komen op mijn instagram. Zo blij met dit wanddoek. The Empress!

Al een tijdje zochten we een vervanging voor de witte plankjes aan de muur. Onder dit bericht zie je de foto’s van de wandplankjes. We konden steeds maar niets vinden. Aan de andere kant hangen al prints in lijsten, dus we zochten een echt kunstwerk of wanddoek.  Qua kunstwerken was het vaak net te klein, te duur of 1 van ons vond het niet mooi genoeg.

Toen we dit wanddoek van Muso in zwarte lijst  online tegen kwamen waren we beide enthousiast. Qua kleuren was het echt helemaal een match met de rest van ons huis. Bijzonder dat alle kleuren terugkomen in bijvoorbeeld het kleed, plaid en kussens. Ik hou ervan!

“Door dezelfde kleuren overal terug te laten komen, kun je best veel kleuren toepassen zonder dat het een kermis wordt”

Afmeting
Wij kozen voor een grote versie (maat:  ) en een zwarte lijst. Tip: je kunt ook nog een akoestisch doek nemen. Maar dat was hier niet nodig.

Wanddoek is van Muso.De poef en de plaid zijn beide van Sissy Boy (plaid van de Huismuts collectie)
Foto’s door StoriesbyPien

Voor foto met de witte plankjes:

&SUUS Flexa Lush Lilac ensuus Woonkamerinspiratie tv meubel

&SUUS Wanddoek schilderij kunst aan de muur Muso The Empress Ensuus

&SUUS Wanddoek schilderij kunst aan de muur Muso The Empress Ensuus

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.