Trends en tips bij het uitzoeken van een badkamerspiegel

Trends en tips bij het uitzoeken van een badkamerspiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie heeft de mooiste badkamerspiegel van het land? Bij het ontwerpen en inrichten van een badkamer mag een mooie badkamerspiegel niet ontbreken. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel soorten en verschillende maten, omdat badkamerspiegels niet alleen een belangrijke functie hebben, maar ook je badkamer kunnen afmaken qua stijl. Het is daarom van belang dat je er eentje kies die bij je badkamer past. En wij helpen je daar graag bij!

Geometrische vormen
De trend van geometrische vormen is sinds 2020 aanwezig en blijft ook dit jaar nog eventjes hangen (aan de muur uiteraard). Ronde vormen brengen niet alleen rust in de badkamer, maar geven het ook direct een modern tintje. Maar een goede badkamer spiegel is naast mooi ook functioneel. Let er bij een ronde badkamer spiegel dus in ieder geval op dat wanneer je met meerdere mensen in huis woont, je comfortabel voor de spiegel kunt staan.

 

Een beslagen badkamerspiegel
Niets is zo vervelend als onder een warme douche vandaan te stappen en te merken dat je badkamerspiegel helemaal beslagen is. Dat wordt dan eventjes wachten of met een doek in de weer. Dit kan ook makkelijker! Er zijn namelijk spiegels die niet beslaan. Deze zijn weliswaar iets duurder, maar het scheelt je weer tijd op het wachten tot de spiegel droog is. En je weet wat ze zeggen: tijd is geld!

Opgeruimd staat netjes
Ga je graag voor netjes en opgeruimd? Dan is een badkamerspiegel met een kastje erin natuurlijk hartstikke handig. Hierdoor oogt jouw badkamer altijd netjes en kun je alsnog makkelijk bij al je toiletspullen.

Een lichtpuntje in de badkamer
Heeft je badkamer voldoende licht, of is het wel handig als er ook verlichting achter de badkamerspiegel is? Dit is zeker iets om over na te denken. Wanneer je bijvoorbeeld je make-up doet of aan het scheren bent, wil je natuurlijk wel alles optimaal kunnen bekijken. Naast verlichting kun je ook nadenken over technologie. Er zijn namelijk al badkamerspiegels op de markt met een usb-aansluiting, waardoor je tijdens je badkamerbezoek alvast handig je telefoon op kunt laden. Zo ga je nooit meer zonder een lege telefoon ’s ochtends de deur uit!

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.