&SUUS Interieurstudio 3.0 – binnenkijken – Eijffinger behang

Hoe kies je een behang??We werken er al een tijdje, maar het begint nu echt ergens op te lijken; Het nieuwe &SUUS Interieuradvies kantoor!
De studio is gevestigd aan het havengebied de Werf in Alphen aan den Rijn in het pand van Bloem architecten. We verruilden ons roze kantoortje voor deze locatie die nu misschien meer voelt als een interieurstudio.  Zeker met de stalen/samples wand die ik liet maken. Voorzien van de de mooiste materialen, tegels, behang en meer.

Zoektocht naar behang
Over behang gesproken: dat was nog wel even een zoektocht. Want wat paste er bij dit pand? En wat wilde ik uitstralen? In eerste instantie kijk ik bij mijn adviezen ook altijd eerst naar de locatie. Hier in de interieurstudio was de industriële ruimte het vertrekpunt. Met hogere betonnen plafonds en zuilen, wilde ik dit stoere element wel uitvergroten en de aandacht geven. Stoer en dus wat minder vrouwelijk dan op ons roze kantoortje hiervoor, maar wel met de warmte en gezelligheid waar ik altijd naar op zoek ben. Dit behang (Artifact Sculpted Clay van Eijffinger – kleur 312481) bleek de perfecte combinatie.

hoe kies je een behang?

Eijffinger behang voor diepte en warmte 
Het lijkt op een betonnen muur, maar door de print heeft het een soort 3D effect. Ik koos voor een warme tint, die matched met de kleuren die ik verder heb gebruikt in stoelen, lampen, kast e.d .Ook qua accessoires bleef ik in dit zelfde kleurenpallet, beige, terra, zwart en wit. Dit zorgt voor die eenheid en rust, waar ik naar op zoek was.

Sample kast
De sample kast (zie foto hieronder) heb ik laten maken door eerst een frame te maken met hout te laten aftimmeren. Deze ombouw is gestuct en daarna zijn er MDF planken gemaakt, die schuin gezet kunnen worden (zodat alle samples blijven staan) deze hebben we er later in bevestigd.

Lampen uit de boetiek
Uiteraard 🙂 zijn alle lampen de Marokkaanse lampen uit de &SUUS boetiek. En op wat kleine dingetjes na, is het hier helemaal klaar. Echt een hele fijne plek om te werken en klanten en cursisten te ontvangen.

Liefs,
Suus

Hoe maak je een statenkast voor interieurstudio

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.