Inspiratiereis: Liefde voor Marokko

&SUUS Inspiratiereis MarokkoSuper leuk nieuws! Want ik ga weer op interieur inspiratiereis en jij kunt mee. Voor corona organiseerde ik de interieur inspiratiereis naar Puglia, waar je hier meer over kunt lezen. Maar wie mij op Instagram volgt weet ook dat ik een grote liefde voor Marokko heb. In 2010 waren we daar voor het eerst en afgelopen september voor het laatst. Het is voor mij de ideale manier om geïnspireerd te raken. Door de kleuren, geuren, mensen, oude ambachten en vooral ook de gastvrijheid.

Deze liefde voor Marokko deel ik met Caroline. Caroline is eigenaresse van Liefde voor Marokko en organiseert verschillende reizen naar naar Marokko.  Al meerdere groepen heeft zij kunnen verrassen door haar kennis te delen. Je kunt ergens geweest zijn maar het niet gevoeld of goed beleefd hebben. Een gave die Caroline heeft en graag deelt. Sinds kort heeft zij ook haar eigen Riad verbouwd en geopend in de oude medina. We zullen hier ook verblijven. Zo hebben we het hele huis voor onszelf en dit geeft ons alle vrijheid.

&SUUS Inspiratiereis Marokko

Staat Marokko ook al lang op je verlanglijstje of hou je net zo veel van interieur als wij? Heb je zin om je te verwonderen en helemaal geïnspireerd te raken. Gun jezelf dan deze interieur inspiratiereis. Niet alleen op gebied van interieur want we zijn vooral heel actief. Onze aandacht gaat deze dagen wel uit naar interieur, de artisans en de bijzondere stijlen die te vinden zijn in de vele riads in de oude medina. We gaan achter de deuren kijken. Je komt op plekjes die je niet kon bedenken dat ze er zijn.

Een luxe reis waarin je totaal ontzorgd wordt in combinatie met het echte, pure Marokko. Genieten vanaf de eerste minuut.

Caroline: Liefde voor Marokko
Caroline en ik komen al lange tijd in Marokko. Marokko heeft onze harten gestolen. Wij krijgen er ook nooit genoeg van. Zoveel schoonheid, verrassingen, inspiratie en dat op iedere hoek. Het gaat er allemaal net even anders als bij ons hier en we weten dat dat je soms ook weerhoudt om ernaartoe te gaan. Daarom leek het ons zo leuk om jullie mee op reis te nemen en zo onze mooie plekjes met jullie te delen. We hebben een programma samengesteld om jullie in een korte tijd de fijnste plekjes te laten zien.

&SUUS Inspiratiereis Marokko

Jalil: Engels sprekende tourmanager 
Omdat we in Marokko samenwerken met Jalil onze engels sprekende tourmanager zullen we ook het echte Marokko te zien krijgen. We brengen bezoeken aan de artisans. Jalil spreekt hun taal en dat maakt het nog leuker. Hij is een officiële gids en kan ons hierdoor ook heel veel vertellen over zijn land, heritage en alle kleine dingen waar wij gewoon geen weet van hebben.

Programma:
Iedere dag start ons programma na het uitgebreide ontbijt. We zijn overdag op pad en lunchen op de fijnste plekjes in de stad. Op deze manier reizen geeft je de mogelijkheid om in een korte tijd heel veel te kunnen zien en beleven. We gaan fietsen om een goed beeld te krijgen van de stad in een korte tijd. Natuurlijk bezoeken we de prachtige YSL tuin. We nemen jullie mee naar de meest prachtige Riad’s en hotels, waar genoeg interieurinspiratie op te doen valt. Wat dacht je van een bezoekje aan het bekende El Fenn hotel? Of lunchen bij La Familla en le Jardin?  Uiteraard met genoeg tijd om over de souks te struinen naar mooie vondsten voor thuis, waar Caroline en ik je graag helpen waar te zijn en te kopen.

El Fenn &SUUS

Om onze inspiratie en creativiteit optimaal te prikkelen hebben we een workshop aan ons programma toegevoegd.In Marokko kom je altijd tijd te kort. Daarom hebben we samen lang gepuzzeld om een zo bijzonder mogelijk programma te maken. Mocht je behoefte hebben om er langer te zijn is dat geen enkel probleem. Caroline helpt graag om je verblijf te verlengen.

Meer informatie: wat is wel inbegrepen en wat niet, + het totale programma) kun hier vinden.

Boeken: dat kan via dit contactformulier of neem contact op met Caroline: info@liefdevoormarokko.nl | 06-39593119

Ook voor vragen over tickets, verlengen, verblijf enz. kun je het beste contact opnemen met Caroline, zij helpt je heel graag. Bel, app of mail gerust je vragen!

Wij kunnen niet wachten om weer af te reizen naar deze prachtige plek!

Liefs,
Caroline & Suus

&SUUS Inspiratiereis Marokko

&SUUS Inspiratiereis Marokko

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.