Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder

Wild Wonder Flexa Kleur van het Jaar &SUUS

September, de meeste vakanties voorbij en start van hét woonseizoen. We zijn weer vaker binnen, de kaarsjes gaan aan en we willen het graag gezellig maken in huis. De beurs in Parijs is geweest, in oktober natuurlijk de woonmaand en nu de bekendmaking van de Kleur van het Jaar van Flexa. Als interieur nerd de leukste maanden van het jaar. Heel erg benieuwd wat jullie van deze kleur van het jaar vinden!

Wil je de vorige blogs van de vorige kleuren (zoals Bright Skies, Braveground)  hierover lezen, klik dan hier.

Wild Wonder
En de kleur van het jaar is geworden: Wild Wonder! De kleur van de natuur. Het is een positieve, zonnige en natuurlijke kleur. Hij is geïnspireerd op tarwe en heeft een groenige ondertoon. Zelf vind ik hem ook wat naar geel neigen, maar dit ligt er ook helemaal aan hoe je de kleur combineert en vooral hoeveel licht er op valt.

Wild Wonder flexa Kleur van het jaar trend

Wild Wonder in huis, spelen met licht!
Gebruik je Wild Wonder bijvoorbeeld in de noordkant van het huis, dan zal hij wat groener uitpakken, omdat noorderlicht koeler is. Op het zuiden zie je dus meer van die gele ondertoon. Dit zal ook gebeuren met (fel) kunstlicht van lampen. Ik adviseer dan ook altijd om een Flexa kleurtester te bestellen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En zeker met deze kleur echt heel handig!

Wild Wonder: De kleur van de natuur

 

Hoe combineer je Wild Wonder?

Als je al jaren met Flexa samenwerkt en elk jaar wel blogt over de Kleur van het Jaar, dan val je wel wat in herhaling. Niet qua kleuren, maar wel qua verhaaltje over de kleur van het jaar. Wat ik al jaren het leukste vind? De kleurpaletten die bij de Kleur van het Jaar horen. Als interieurstylist ervaar ik dagelijks hoe moeilijk klanten het vinden om de juiste kleuren in huis te vinden. Welke combineren mooi en hoe ziet dat er dan in een slaapkamer, woonkamer enz. uit. De jaarlijkste kleurencombinaties bij de Kleur van het Jaar bieden uitkomst. Hieronder vind je kleurencombinaties: Lush, Buzz, Raw, en Flow. O

 

Hier staat al een kringloopje kastje klaar om geschilderd te worden en het zal je ongetwijfeld niet verbazen dat ik het met de ‘Buzz’ kleuren zal combineren 🙂 Meer combinaties en informatie, vind je hier uiteraard op de website van Flexanl.

Kleuren combinaties Lush bij Flexa Kleur van het Jaar &SUUS

Kleuren combinaties Wild Wonder Flexa Kleur van het Jaar Buzz colours &SUUS

Kleuren combinaties Raw bij Flexa Kleur van het Jaar &SUUS

Kleuren combinaties Flow bij Flexa Kleur van het Jaar &SUUS

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.