&SUUS Interieuradvies bestaat 10 jaar!

&SUUS jubileum 10 jaar interieuradviesbureau alphen aan den rijnInterieuradvies &SUUS Alphen aan den Rijn bestaat 10 jaar!

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat ik &SUUS interieur adviesbureau inschreef bij de Kamer van Koophandel. Wat begon met interieuradviezen voor familie en bekenden en verkopen van handgemaakte woonspullen ging het al snel aar interieurontwerpen voor onbekenden en bloggen voor vtwonen. Vanaf toen ging het echt rap en ben je ‘opeens’ 10 jaar verder.

Nooit had ik toen kunnen bedenken dat ik hier zou staan. Ik werkte nog bij de AbnAmro bank als procesmanager en deed alles ‘erbij’.  Na een tijdje verliet ik na 12 jaar dan ook de bank, zodat ik mij helemaal op &SUUS kon richten. Mijn meisjesdroom achterna, de wereld een stukje mooier en gezelliger maken!

Ik pakte alles aan en werkte me een slag in de rondte. Eerst vanaf een zolderkamer en na een tijdje aan de eetkamer tafel met freelancers en stagiaires. De eetkamer tafel ruilden we in voor het ‘roze’ kantoortje bij een bedrijvenpand in Alphen aan den Rijn. En nu sinds  1,5 jaar zijn we gevestigd naar een volwassener kantoor bij Bloem Architecten aan de Eikenlaan 20. Een kantoor wat ik echt helemaal kon inrichten naar mijn zin. Naast interieuradvies volgde er ook een online boetiek, interieurschool voor startende interieurondernemers en interieurreizen naar Puglia en Marokko.

&SUUS jubileum 10 jaar interieuradviesbureau alphen aan den rijn

 

Gisteren vierden we dit jubileum met een etentje bij de Stadsherberg, samen met het &SUUS team. Want zonder hen hadden we nooit zoveel mooie plannen kunnen maken en blije klanten gehad. Daarnaast had ik het trouwens ook wel heel saai en eenzaam gevonden.  Heel fijn om te kunnen samenwerken met collega’s die dezelfde interesse en passie hebben. Of ze nu voor vast werken of freelance, allemaal interieurnerds met een hart voor de klant en &SUUS.

Trots op hoe we al die jaren ons zelf niet gek hebben laten maken en trouw zijn gebleven aan hetgeen wat we belangrijk vinden. Een eigen en uniek interieur voor iedereen! Het is geen trucje wat we doen en daardoor wordt het nooit saai. Ik ben ooit gestopt bij de bank met de zin: “Nu ga ik alleen nog maar leuk werk doen” En dat doe ik nog steeds (ok, administratie vind ik niet leuk 🙂 maar ik doe wat ik echt het allerleukste vind, met de leukste mensen voor de leukste klanten.

Blij en trots, op naar de volgende 10 jaar. Cheers!

PS. Wie jarig is trakteert! Hou mijn of onze Instagram pagina in de gaten voor te gekke cadeaus!

Liefs,
Suus

Foto’s zijn gemaakt door Mirjam van ByMip

&SUUS jubileum 10 jaar interieuradviesbureau alphen aan den rijn

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.