Zakelijk interieuradvies – Verloskundigenpraktijk Alphen aan den Rijn

zakelijk interieuradvies ensuus verloskundigenpraktijk wereldkindZakelijk interieuradvies gerealiseerd

Zo’n 8 jaar geleden alweer realiseerden we de make-over van Verloskundigenpraktijk Wereldkind in Alphen aan den Rijn. In dit blog lees en zie je er meer over. Naast de inrichting, kleuren en styling, werden er toen ook muurtjes verwijderd, de balie verbouwd, er kwam een nieuwe vloer, raambekleding en ook het maatwerk werd door ons ontworpen. Wat een verschil met hoe het er eerst uitzag! Van ouderwets en donker, naar een frisse en moderne praktijk.

Kleuradvies

Maar net zoals bij particuliere klanten, wil je na geen tijdje soms ook wel iets anders. Zeker als je als bedrijf je branding hebt aangepakt en de huisstijl is veranderd. Van fris en zachte kleuren, werd de branding nu warmer en sfeervol. En dat vind ik persoonlijk het leukste van zakelijk interieuradvies, het vertalen van deze nieuwe branding naar een uitstraling van de praktijk die daar bij aansluit.    

Grootste compliment

Heel erg blij dat ze onze hulp weer inschakelden, want dat is natuurlijk altijd het grootste compliment. Over de het vorige ontwerp waren ze nog steeds erg tevreden en kregen er nog steeds veel complimenten van klanten over. Maar nu ging het om de kleuren, een kleuradvies afgestemd op de nieuwe huisstijl. Waarbij het geheel iets warmer en sfeervoller mocht.

Resultaat

De basis werd een hele zachte warme kleur tussen licht terra en beige in. We gebruikte veel 2 terra kleuren en combineerden dit met een warmere groen. Alle elementen zoals de herkenbare lijn over de wand en de cirkels in de verloskamers bleven, alleen dan met een ander kleurtje. En ze zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wanneer je nu naar de website van Wereldkind gaat, of je stapt binnen het klopt helemaal met elkaar!

Hieronder een aantal Voor1 – Voor2  & Na foto’s 🙂 De voor foto’s zijn gemaakt door mij en de laatste door Mirjam van Triest van By Mip.

Meer van onze projecten zien? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina of bekijk hier de portfolio.

Zakelijk interieuradvies ensuus verloskundigenpraktijk wereldkind

 

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.