In de vtwonen!

ensuus in de vtwonen woonkamer interieurinspiratie

IN DE MEDIA

Deze maand sta ik in de vtwonen in de rubriek Home Wear. In deze rubriek onderzoekt beeldanalist Hans Aarsman onze woonkamer en mijn kledingstijl. Want een interieur en outfit zeggen allebei iets over je. Dat is ook de reden dat ik bij interieuradvies klanten goed naar hun kleding kijk, of ernaar vraag. Waar jij je lekker in voelt om aan te trekken, dat voelt in je huis meestal ook als een warme deken.

Hans over de warme stijl van Suzanne: ‘Niets is wat het lijkt’

Spannend

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best spannend vond. Wat zou Hans vinden? In zijn vorige artikelen vlijmscherp, maar het viel me alles mee 🙂 Hans zoomt in op het vloerkleed en ook de tegels in onze keuken: “Wel makkelijk voor de tegelzetter, het luistert niet zo nauw. Dat is leuk aan zo’n wandje, het voelt niet rechtlijnig. Gezellig juist, ontspannen.’” En dat had Hans helemaal goed, alleen hebben we de tegels zelf gezet. Juist omdat het niet zo nauw luistert, dachten we het wel zelf te kunnen. Ik vind het altijd lastig om onze woonstijl te benoemen, Maar zijn woorden: niet rechtlijnig, gezellig en ontspannen, daar kan ik me eigenlijk helemaal in vinden!

Waar te koop

Via Instagram kreeg ik een paar berichtjes waar bepaalde producten van zijn. Onze bank is van Fest Amsterdam, de travertin tafel tikte in op de kop voor een paar tientjes bij Schijf. De Marokkaanse plantenpot nam ik niet mee uit Marokko, maar kocht ik bij het tuincentrum bij ons om de hoek. De palmen vaas is van The English Boys, ronde poef van Sissy Boy, de handgehaakte lamp in de hoek verkoop ik in mijn boetiek.

Meer lezen

In het begin van de start van Ensuus stond ik al eens in de vtwonen. En ook deze keer vond ik het weer een hele eer om gevraagd te worden. Het hele artikel vind je natuurlijk in de vtwonen van augustus en deze ligt nu in de winkels. Of je neemt een kijkje op het online platform van vtwonen.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jeanine van Vierdeliefdefotografie 

 

ensuus in de vtwonen woonkamer interieurinspiratie

ensuus Suzanne de Jong in vtwonen magazine

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.