vtwonen talent awards ambassadeurs

Vtwonen talent award + Presentatie Vtwonen & designbeurs

Afgelopen vtwonen & designbeurs werd de uitreiking van de vtwonen talent award een nieuw leven in geblazen. Ik mocht hier samen met vtwonen over mee denken en zat samen met Theo- Bert pot in de jury. Geen makkelijke klus kan ik je vertellen met meer dan 1000 aanmeldingen.

 

Na de opening van de beurs op dinsdag en natuurlijk de bekendmaking van de samenwerking tussen vtwonen en Marcel Wanders, mocht ik eerst een presentatie geven over Personal Branding. Een dankbaar onderwerp in het woontheater voor grotendeels content creators. En wat een feestje was het weer om te presenteren. Na de hele corona tijd was dit inmiddels best wel weer een tijdje geleden.

ensuus uitreiking vtwonen talent awards ambassadeur

 

Na de presentatie was dan eindelijk het moment. De uitreiking van de vtwonen talent Awards. En omdat er zoveel aanmeldingen binnen waren gekomen, kozen we ervoor om 4 prijzen uit te reiken. Daarnaast mogen deze club creatievelingen zich nu vtwonen ambassadeur noemen, waar we de komende tijd nog meer leuke dingen mee gaan ondernemen.

Na mijn presentatie over Persoonlijk en authentiek ondernemen, was het aan mij de eer om de prijs ‘Most Authentic Award’ uit te reiken. Die ging tussen Demelza Krens en Merel Visscher. De prijs ging naar Demelza, die met haar prachtige moodboards en styling direct opvalt en met recht een heel eigen stijl neerzet.

De andere terechte winnaars en meer info kun je hier vinden, allemaal van harte gefeliciteerd

 

Met theobert en Rolien vtwonen

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.