&SUUS boetiek

Bijzondere producten voor sfeervol, persoonlijk en uniek wonen!
Marokkaanse hanglampen &SUUS
Altijd mijn ogen open voor

producten met een mooi verhaal

Voor interieuradviezen ben ik altijd op zoek naar unieke sfeermakers. In de &SUUS boetiek vind je bijzondere producten die ons hart hebben gestolen. Zoals de handgeknoopte Marokkaanse lampen, die ik op een van mijn reizen naar Marokko ontdekte. 

In de boetiek vind je unieke, handgemaakte en/of persoonlijk uitgezochte interieurmeubels, accessoires en verlichting. Het liefst met een mooi verhaal. Voor sfeervol, persoonlijk en uniek wonen!

Natuurlijke materialen

Ik hou ervan! Niet gek dat je hier dus veel producten kunt vinden, gemaakt van natuurlijke materialen.  Tijdens een reis naar mijn geliefde Marrakech kwam ik deze handgeknoopte hanglampen tegen. Gemaakt door een vrouwengemeenschap van restjes textiel . Of de tafellampen van Raffia, ook uit Marokko. Daarnaast zijn de meubels weer van Nederlands bodem. Echt Dutch Design zijn deze tafels van Eco Beton. Een prachtige tegenhanger naast de Marokkaanse lampen.