&SUUS boetiek

Bijzondere producten voor sfeervol, persoonlijk en uniek wonen!
Marokkaanse hanglampen &SUUS
Altijd mijn ogen open voor

producten met een mooi verhaal

Voor interieuradviezen ben ik altijd op zoek naar unieke sfeermakers. In de &SUUS boetiek vind je bijzondere producten die ons hart hebben gestolen. Zoals de handgeknoopte Marokkaanse lampen, die ik op een van mijn reizen naar Marokko ontdekte. 

In de boetiek vind je unieke, handgemaakte en/of persoonlijk uitgezochte interieurmeubels, accessoires en verlichting. Het liefst met een mooi verhaal. Voor sfeervol, persoonlijk en uniek wonen!

VERLICHTING 

Ik ben dol op verlichting, met al z’n functies. Maar vooral de sfeerbrengers zijn favoriet. Tijdens een reis naar mijn geliefde Marrakech kwam ik handgeknoopte hanglampen tegen. Gemaakt door een vrouwengemeenschap. Prachtige lampen met een mooi verhaal. Ik was verkocht en wil deze juweeltjes graag toegankelijk maken voor iedereen. Net als de prachtige keramieken vloer/tafellamp en de twee stoere raffia tafellampen, die we laatst hebben toegevoegd aan de boetiek. Ook de raffia lampen worden handgemaakt in Marokko, waardoor ieder exemplaar uniek is.