&SUUS interieurschool

Een vliegende start voor je interieurondernemerschap
Welkom bij de &SUUS interieurschool!

Ik ben 10 jaar geleden gestart met het ondernemen in de interieurbranche. Mijn passie volgend, rondde ik mijn interieuropleiding af en was ik er klaar voor om aan de slag te gaan. Dacht ik. Maar ik liep in deze beginperiode tegen veel vragen aan en stapte in menig valkuil. Daarom besloot ik te starten met de &SUUS interieurschool. Om beginnende interieurondernemers een vliegende start te kunnen geven en een groeitraject aan te bieden, dat ik graag had willen volgen toen ik startte. Doe er je voordeel mee :-).

Nieuwe datum start groeitraject 
‘Succesvol interieurondernemerschap’ 
volgt binnenkort!

Schrijf je nu alvast in en verzeker je plekje. Overige data vind je hieronder bij de informatie over dit groeitraject. 

Tip 
Wist je dat je subsidie van PPO Werktuig kunt aanvragen?
Hierdoor kun je 1/3 of meer vergoed krijgen.
Klik hier voor meer informatie.

Suus
Klaar om een succesvolle interieurondernemer of freelancer te worden?

&SUUS INTERIEURSCHOOL

Bezig zijn met interieur is wat we bij &SUUS het allerliefste doen. Jij ook? En wil je van interieur je werk maken? Of wil je succesvoller worden met je interieuronderneming? We helpen je graag op weg met de &SUUS interieurschool. Volg het groeitraject ‘Succesvol interieurondernemerschap’, boek een 1-op-1 gesprek of laat je coachen in een persoonlijk traject. Nieuwsgierig? Lees snel verder. 

Ben jij iemand die
… nadenkt over een carrière switch naar de interieur business?
… een interieur opleiding heeft afgerond en zich nu afvraagt, hoe nu verder?
… een tijdje onderneemt in de interieur branche, maar nog veel vragen heeft en verder wilt groeien?

En wil je heel graag:
Leuk werk, klanten & opdrachten
Een concreet doel en aanpak
Meer zelfvertrouwen
Meer naamsbekendheid
Social media advies
Een breder netwerk
Mijn advies, tips & tricks over jouw ideeën.

Lees snel verder en ontdek welke van de 3 opties het beste bij jou past

Tip!

Wist je dat je subsidie van PPO Werktuig kunt aanvragen?
Hierdoor kun je 1/3 of meer vergoed krijgen.
Klik hier voor meer informatie.
Wat houden de verschillende opties in? 

Groeitraject 'Succesvol interieurondernemerschap'

INTAKE
Je ontvangt een online vragenformulier om jou en je wensen goed te kunnen begrijpen.

Elke module bestaat uit een live class via Teams door mij, of een video class die je krijgt opgestuurd. Door middel van live Q&A sessies werken we gezamenlijk aan de cursus opdrachten en jouw leerdoelen en kun je uiteraard al je vragen stellen.

MODULE 1: Visie > live via Teams > maandag 20 maart, om 10.00u
Hier gaan we een duidelijke visie voor je succes neerzetten en krijg je praktische oefeningen hoe je deze kunt opvolgen.

MODULE 2: Personal branding > video > maandag 27 maart
Wat zijn je persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden, talenten, passies en vaardigheden. Wie is jouw ideale klant en hoe bereik je die?

MODULE 3: Visual branding + social media > video > vrijdag 14 april
Vind je eigen unieke stijl en pas deze overal toe. Hoe presenteer jij je online en hoe zet je social media in?

MODULE 4: Money mindset, producten & administratie > video > vrijdag 28 april
Wat wil jij verdienen? Hoe bepaal je een uurtarief? Werk je met maatwerk of pakketten? Hoe ga je om met korting of vriendendiensten?

LIVE Q&A
Tussen de 4 modules hebben we ook  3 keer een online LIVE Q&A. Bedoeld om jouw vragen over het betreffende onderwerp te beantwoorden. Ik ben er om met je mee te kijken en je te voorzien van feedback, tips en advies en je leert van je medecursisten.

Q & A module 2: Personal branding > live via Teams > dinsdag 11 april
Q & A module 3: Visual branding + social media > live via Teams > maandag 24 april
Q & A module 4 en afsluiten: Money mindset, producten & administratie > live via Teams > dinsdag 9 mei

1-OP-1-SESSIE 
Een maand na afloop van module 4 hebben we een persoonlijk Teams- of telefoongesprek om te kijken hoe het met jouw voorgenomen doelen en ideeën gaat. Hierbij kun je al je vragen stellen aan mij en bespreken we de zaken waar je misschien tegenaan loopt.

EXTRA
Interieurstylist, designer of ontwerper is soms best een eenzaam beroep. Met jouw deelname aan dit ondernemersprogramma word je direct lid van onze Interieur ondernemers community.  Met heel veel mogelijkheden voor lange termijn connecties. Zo krijgt elke deelnemer een ‘buddy’ aangewezen, waardoor al mooie samenwerkingen zijn ontstaan. We organiseren online en offline netwerk borrels, omdat je zoveel meer bereikt als je de liefde voor dit vak kunt delen!

2 daagse klassikale workshop: professioneel interieurplan

Een goed interieurplan is essentieel om je advies over te brengen en te laten slagen! Het motiveren van jouw adviezen gaat een stuk makkelijker met een plan wat van A tot Z klopt. Een goed interieurplan gaat verder dan een moodboard en plaatjes van meubels en accessoires. In deze cursus bouwen we gezamenlijk aan een persoonlijk plan, die past bij de stijl van jouw bedrijf!

WAT LEER JE IN DEZE MODULE?
• een professioneel interieuradvies maken voor een woning en kleur toepassen in een ruimte
• welke manier van een interieurpresentatie het beste bij jou past
• commerciële vaardigheden
• motivatie oefeningen
• mondelinge toelichting van je interieuradvies

Het huiswerk gedurende deze cursus bestaat voornamelijk uit het maken van een professioneel interieurplan voor een interieur.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?
• Geef je al interieuradviezen, maar wil je deze graag finetunen?
• Ga je beginnen als interieurontwerper en wil je weten wat je moet presenteren om jouw ideeën over te brengen?
• Wil je leren hoe je je interieuradviezen beter kunt onderbouwen en wat je allemaal in een interieurplan moet opnemen?
• Heb je weleens het idee dat je enorm veel tijd en energie in het ontwerp hebt gestoken, maar dit tijdens de presentatie van je plan niet overkomt?
• Herken je je hierin? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

WAT KUN JE NA DEZE MODULE?
Door de opgedane kennis en kunde heb je na deze cursus genoeg input voor het samenstellen van jouw professionel interieurplan. Je kunt een volwaardig interieurplan vormgeven en vervolgens onderbouwd presenteren aan de klant.

LESTIJDEN
• Les 1 donderdag 23 maart van 10:00-16:00u
• Les 2 donderdag 30 maart van 10:00-16:00u
• > locatie: &SUUS Interieuradvies Eikenlaan 20 Alphen aan den Rijn
(gratis parkeren)

Beide dagen staat de koffie en thee vanaf 9.45u voor je klaar!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Investering: 2 dagen € 649 excl btw.
psst: met subsidie tot 1/3 van het bedrag retour > check info hieronder
Bevestiging: na je inschrijving via onderstaande button ontvang je een bevestigings-email + de factuur voor je eigen administratie
o Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 8
o Prijs is exclusief btw, inclusief tweemaal een heerlijke lunch, koffie en thee > je dieetwensen kun je doorgeven bij het aanmeldformulier
o Na deelname ontvang je een certificaat
o Annuleren tot 10 dagen van tevoren is kosteloos. Als je binnen 10 dagen annuleert storten we 50% op je rekening terug.

1-op-1 coaching

Voor wie?
Ik, Suzanne, ben interieurstylist en creatief ondernemer en adviseer iedereen die net zoals ik vroeger, een nieuwe weg wil inslaan of die succesvoller wil worden in de ingeslagen weg. Met een achtergond in de financiële wereld nam ik jaren geleden de stap om voor mezelf te beginnen. Inmiddels run ik een goedlopend interieuradviesbureau, werk ik daarnaast samen met grote interieurmerken en ben ik de interieurschool gestart. Ik laat op een laagdrempelige manier zien hoe jij als (startende) ondernemer kunt beginnen (of kunt doorpakken) en hoe je op verschillende vlakken kunt groeien. Ik ben enthousiast, eerlijk en zal naast het adviseren je ook inspireren om te doen waar je blij van wordt. Samen gaan we op zoek naar wat dit voor jou is en zullen we dit uitwerken tot een concreet plan van aanpak!

Hoe?
1: INTAKE
We boeken eerst een ‘kennismaking-klikt het wel-call’ in van 30 minuten. We bespreken hier waar je staat, waar je tegenaan loopt en naartoe wilt groeien. Heb je een positief gevoel en wil je samen met mij aan jouw doelen gaan werken? Dan bespreken we je startdatum en de inhoud van jouw traject.

2. KICKSTART!
Deze sessie duurt van 09.00 uur tot ongeveer 12.30 uur en vindt plaats op het kantoor van &SUUS Interieuradvies en Styling te Alphen aan den Rijn en is inclusief koffie of thee en wat lekkers. Ook is het mogelijk (gezien de huidige situatie) deze sessie via Teams te doen. Op deze ochtend zullen we zoveel mogelijk inzoomen op jouw persoonlijke vragen. Ook zal ik mijn persoonlijke verhaal delen en de lessons learned bespreken. Wat heeft goed uitgepakt en wat totaal niet? Wat zijn mijn drijfveren geweest e.d. In deze eerste sessie, maken we een gezamenlijk plan waarin we afspraken maken om jouw groei te gaan realiseren.

3. COACHING CALLS VIA TEAMS
Om de 2 weken hebben we een Teams meeting, waarbij we het plan van aanpak in de Kickstart als leidraad nemen. Hierin bespreken we de praktische kanten van ondernemen, zoals money mindset (welke prijs ga ik vragen), commissies met leveranciers, tot waar loopt de service bij een klant én we bespreken de persoonlijke kanten van ondernemen: wat zijn mijn talenten, kwaliteiten en vaardigheden, hoe werk ik aan mijn zelfvertrouwen en hoe werkt visual branding. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor inhoudelijke zaken zoals hoe je een plan presenteert, welke vragen stel je in een intakegesprek en hoe kom je bijvoorbeeld aan je stalen.

En natuurlijk bespreken we alle punten waar jij op dat moment tegenaan loopt. Ik ben er voor jou!

4. MEELOOPDAG
Dit is dé kans om een ochtend of middag mee te lopen en een uniek kijkje in de keuken van &SUUS interieuradvies te krijgen. We zullen in de calls gaan onderzoeken waar jij het meeste uit kunt halen. Heb je moeite met het stellen van de juiste vragen? Dan kun je mee naar een intakegesprek van &SUUS. Wil je het liefste online adviezen gaan geven, dan zal dit voor jou de beste keuze zijn. Of misschien vind je het presenteren en het verkopen van je ideeën wel lastig, dan ben je welkom bij een presentatie!

5. EVALUATIE
Na een maand hebben we een Teams gesprek om te kijken hoe het met jouw voorgenomen doelen en ideeën gaat. Hierbij kun je al je vragen stellen en de zaken waar je misschien tegenaan loopt.

Hoelang?
Het traject duurt ongeveer 3 maanden.

Investering?
Totaal bevat dit mentorship:
– 6 x Coaching 1-op-1 calls
– Kickstart sessie
– Voor- & na-gesprek
– Werkboek
– Unieke meeloopstage bij &SUUS Interieuradvies

Dit exclusieve 1-op-1 mentorship, waarin ik al mijn kennis en ervaringen deel kost € 2.970 excl. 21% btw. Wil je dit in termijnen betalen, dan is dit in 3 of 2 keer mogelijk.

Enthousiast?
Boek dan nu je deelnameticket en dan mail ik je voor een afspraak!

Wil je meer informatie of persoonlijk contact? Mail naar Suzanne interieurschool@ensuus.nl

FAQ

Wat adviseer je? Een 1-op-1 traject of groepstraject?
Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. Wanneer je ook wilt netwerken of het leuk vind om meerdere ervaringen van mede ondernemers te horen dan is het groepstraject misschien iets meer voor jou. Wil je echt maximaal persoonlijke aandacht, dan sluit het 1-op-1 coachingsadvies meer aan.

Kan ik dit traject zakelijk opgeven wanneer ik zelfstandige ben?
Jazeker! En vanuit &SUUS ontvang je een factuur die je kunt gebruiken.