&SUUS recensies

&SUUS recensies: onze leuke klanten aan het woord en wat zijn we hier trots op!

Voor de inrichting van ons nieuwbouwhuis hebben we &SUUS ingeschakeld. Inge heeft goed naar ons geluisterd en aangevoeld naar welke sfeer wij op zoek waren. We hebben haar adviezen opgevolgd en het resultaat is mooier dan we hadden verwacht. Alles past goed bij elkaar, maar vooral ook bij ons. Zo hebben we echt een thuis gecreëerd!

Interieuradvies &SUUS Woubrugge
Woubrugge - Mirte en Richard
Interieuradvies / 2022

We zijn erg te spreken over het meedenkend vermogen en de kwaliteit van het advies van &SUUS. De wensen die we hadden werden perfect doorvertaald naar het design. En na 1 feedbackronde hadden we het finale ontwerp. Punt van verbetering: managen van tijdslijnen. Het was niet altijd duidelijk voor ons wanneer we iets konden verwachten.

moodboard naturel Bloemendaal
Bloemendaal - Pauline en Maurits
Interieuradvies / 2022

Wij zijn heel blij met de adviezen en begeleiding van &SUUS. Ze zijn heel vriendelijk, creatief, denken goed mee en maken een super sfeervol interieur die helemaal aansluit bij je wensen! Ik kan iedereen aanraden om &SUUS te betrekken bij het maken van interieurplannen!

interieuradvies &SUUS Leerdam
Leerdam - Suzan en Alexander
Interieuradvies + strippenkaart / 2022

Wat een heerlijk aanloop traject naar de verbouwing. Zo’n feestje om hier samen met Suus en haar team mee bezig te zijn. Het resultaat is verbluffend en boven verwachting. Alle wensen die zijn aangegeven, zijn doorgevoerd binnen het ontwerp. En daarnaast optimaal woongenot behaald binnen de mogelijkheden van ons huis. Een absolute aanrader en elke euro meer dan waard.

Voorschoten - Denise en Mark
Interieuradvies / 2022

Wij zijn heel blij met het interieuradvies van &SUUS. Door hun adviezen hebben wij net gewaagdere keuzes gemaakt met name in de kleuren op de muren. Het eindresultaat is prachtig! Daarnaast verloopt de communicatie vlot, soepel en professioneel. Een echte aanrader!

Alphen aan den Rijn Suzanne en Carlo impressie keuken
Alphen aan den Rijn - Suzanne en Carlo
Interieuradvies / 2022

Onwijs blij dat we voor het in beeld brengen van de verbouwing van onze woning gekozen hebben voor &SUUS. Het contact met Susan van kantoor was van meet af aan professioneel, maar toch warm. De communicatie verliep heel soepel en ze was op veel punten extra attent. Eva heeft echt heel goed geluisterd naar onze wensen. En met haar uitstekende expertise over materialen, meubels, kleuren en licht, een plan gemaakt wat volledig bij ons aansluit. Het advies is elke euro dubbel en dwars waard omdat wij er van overtuigd zijn dat we nu 100% de juiste beslissingen gaan maken en omdat we heel gericht aan de slag kunnen gaan.

sfeerimpressie Sint Oedenrode interieuradvies
Sint-Oedenrode - Marjan & Kevin
Interieuradvies / 2022

Met het ontwerp van &SUUS hebben we een goede houvast om de inrichting van ons huis gefaseerd aan te pakken. Al een aantal jaar waren wij opzoek naar een inrichting van de woonkamer en de keuken die bij elkaar past, bij ons past en voldoet aan onze wensen. Zelf kwamen wij er echt niet uit en dat hield ons tegen om stukje bij beetje onze inrichting te veranderen. Het ontwerp van &SUUS was verrassend en voldeed aan onze wensen. Na het ontwerp hadden wij toch nog twee kleine verzoekjes tot aanpassing ervan en zonder problemen werden er alternatieve ideeën gepresenteerd. Daarnaast hebben wij de samenwerking met iedereen van &SUUS als bijzonder prettig en gemakkelijk ervaren.

Boskoop - Julie en Lukas
Interieurplan / 2021

Wij hebben &SUUS ingeschakeld voor de uitdagende klus om een indeling en stylingplan te maken voor ons bijgebouw, waar we het liefst veel verschillende functies in kwijt willen. Er zijn hele originele en handige indelingen uitgekomen en een ontzettend mooi stylingplan. Aan alles is gedacht! Het contact is uitstekend verlopen, communicatie en initiatief nemen, perfect! Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. We raden &SUUS absoluut aan, het is een bedrijf die de verwachtingen overtreft. Complimenten!

Drunen - Janneke en Sebastiaan
Interieurplan / 2021

Hele fijne ervaringen met &SUUS. Hele persoonlijke benadering. Altijd hele snelle respons op vragen of mail. We zijn het proces begonnen met kennismaking en het benoemen van onze wensen. Daarna volgende de debrief. Na akkoord kregen we snel de eerste voorstellen. Voorstellen waren creatief en echt anders dan onze eigen ideeen. Heel fijn was dat onze eigen stijl behouden was en meegenomen. Het eindvoorstel was super mooi en bovenverwachting. We kunnen niet wachten om het eindresultaat in het ‘echt’ te zien! &SUUS is een fijn bedrijf met creatieve, fijne mensen.

Hooglanderveen - Esmeralda
Indelingsontwerp / 2021

Wij vonden het best een uitdaging om de kleurstelling en de stijl van ons eerste huis samen te gaan bepalen. Zeker omdat onze smaken kunnen verschillen en we het graag ‘goed’ wilden doen. Dat is de reden dat we &SUUS gevraagd hebben met ons mee te gaan denken. Wij vinden het ontzettend knap hoe &SUUS onze verschillende stijlen samen heeft weten te brengen in één plan. Er is echt naar ons geluisterd. Het is een mooi geheel geworden, waar wij ons allebei volledig in kunnen vinden. &SUUS heeft dingen bedacht voor ons interieur waar wij zelf nooit op waren gekomen of wat we anders niet hadden gedurfd. Het team van &SUUS hebben wij ervaren als toegankelijk, gezellig en prettig, het was fijn om met hen samen te werken. Daarnaast stralen ze passie en deskundigheid uit. Het was best spannend om de regie uit handen te geven. Echter hadden wij veel vertrouwen in het team van &SUUS en die verwachting hebben ze volledig waargemaakt!

Nijmegen - Joost en Denni
Interieurplan / 2021

We hebben &SUUS ingeschakeld, omdat we echt even advies nodig hadden om onze woonkamer goed in te richten qua kleur, nieuwe meubelen en hoe laat je alles mooi op elkaar aansluiten. We hebben leuke en goede gesprekken gehad met Suzanne en Marlon en die hebben echt onze wensen door vertaald naar een mooie inrichting en ons ook echt een zetje gegeven om het anders in te richten. En ze hebben ervoor gezorgd dat mijn man en ik allebei blij zijn en dat is een uitdaging aangezien we allebei een sterke mening hebben en ook een andere smaak qua inrichting. We gaan nu over naar de uitvoering en merken dat aannemers heel druk zijn, waardoor we aan het einde van het jaar pas de verbouwing kunnen doen. Ik baal daar enorm van, want ik zou het morgen al af willen zien. Dus af en toe pak ik het plan van &Suus erbij en kan ik me al enorm verheugen op wat er komen gaat. Groeten, Kitty Smit Haarlem

Haarlem - Kitty en Edwin
Interieurplan / 2021

Onze zolder etage is af! Wij slapen er sinds afgelopen weekend en zijn dolgelukkig met het eindresultaat. En dat delen we natuurlijk graag met jullie :-). Superbedankt voor de inspiratie van de aankleding, het heeft het proces van verbouwen zoveel fijner gemaakt! De voorpret was leuk, omdat ik door de presentatie wist hoe mooi het zou worden. En dat pakte ook zo uit.. nu alles klopt en klaar is, is het extra hard genieten.

Al met al zijn we heel erg tevreden met het eindresultaat en onze eerste ervaring om hulp in te schakelen bij het inrichten van ruimtes. Mochten we later in de toekomst weer met een project aan te slag gaan, weet ik jullie zeker te vinden.

Barendrecht - Laura en Patrick
Interieurplan / 2021

Na de aankoop van ons nieuwbouwhuis besloten om contact op te nemen met &SUUS om met ons mee te denken met als doel: Het mag allemaal wel iets spannender en een warme sfeer creëren. Het plan was zo mooi! Danique kwam met ideeën waar we zelf echt niet opgekomen waren. De plannen van Danique met betrekking tot maatwerk zijn uitgevoerd door SB interieur. Wat een vakwerk leveren ze! Nog elke dag blij dat we niet voor elk kleurtje of materiaal keuzes moesten maken, helemaal in de afgelopen tijd waarin het winkelen niet vanzelfsprekend was.

Berkel en Rodenrijs - Laila en Michel
Interieurplan / 2020

We hadden een aantal ideeën , maar dat daadwerkelijk omzetten naar een visueel en haalbaar plan is op een zeer professionele wijze gelukt. Prettig is dat dit omgezet worden in een beleving door middel van mooie 3d-technieken.

Mijdrecht - Henriëtte en Benny
Interieurontwerp / 2022

We zijn zeer tevreden over jullie diensten, helemaal ons ding. We wisten wat we mooi vonden maar vonden het moeilijk om alles samen te zetten zodat het ook echt een geheel zou worden want dat was enorme chaos in mijn hoofd. Helemaal onze stijl dus wij zijn super tevreden :).

Ronse (BE) - Lotte
Online advies / 18-03-2021

Wij zijn zeer tevreden over &SUUS. In 2018 hebben we een interieurplan laten maken voor onze benedenverdieping die compleet op de schop ging. We hebben alles tot in de detail uitgevoerd en zijn daar nog steeds super blij mee. Dit jaar hadden we de kriebels om wat kleine kleur aanpassingen door te voeren en ook daarvoor de hulp van Suus ingeschakeld. Wederom naar volle tevredenheid! Aanrader!

Weesp - Natasja
Interieurplan / 2018 en 2021

Wij hebben &SUUS gevraagd om na te denken over de woonkamer van ons nieuwe huis. Na fijn en snel contact hebben we bij ons thuis 2 uur gesproken met een interieurstyliste. Ze was heel goed voorbereid o.b.v. onze input en heeft ons geholpen met een aantal slimme tips om van de inrichting één geheel te krijgen en om een aantal knopen door te hakken. Echt een aanrader!

Cruquius - Hilde en Willem-Jan
Persoonlijk styling advies aan huis / 19.03.2021

Super tevreden met het complete interieuradvies van &SUUS voor onze begane grond (woon- en eetkamer). We zagen er een beetje tegenop hoe we deze ruimte met behoud van enkele spullen die we hebben meegenomen uit ons vorige huis, gezellig, warm en praktisch (met kinderen) konden indelen. &SUUS heeft onze wensen goed vertaald naar een mooi interieurplan (inclusief 3D indrukken). Erg fijn die creativiteit. Inmiddels zijn we druk bezig om dit plan te realiseren. Met tussentijdse op en aanmerkingen van onze kant wordt goed meegedacht wat prettig is. Het resultaat met foto’s zullen we binnenkort delen. Dank voor jullie hulp!

Alphen aan den Rijn - Marianne en Constantijn
Interieurplan / 2021

We zijn superblij dat we &SUUS gevraagd hebben om een ontwerp te maken van de uitbouw voor ons huis. We hadden een leuk en fijn gesprek met Inge en zij snapte meteen wat we voor ogen hadden. Ze maakte een goed en prachtig ontwerp met een aantal mooie oplossingen en details en precies de sfeer die we voor ogen hadden. Toen we samen met haar door de 3D beelden gingen, waanden we ons echt al even in deze nieuwe ruimte, zo mooi klopte het met de rest van ons huis en inrichting. Hele fijne, prettige samenwerking waar we vrolijk van werden en die ons ook heeft geïnspireerd anders naar ons huis te kijken. Dikke aanrader!​

Leiden - Saar en Ernst
Interieurplan / 2021

Na bijna een jaar thuiswerken en dus heel veel tegen ons versleten interieur aankijken, besloten we eind vorig jaar om onze woon- en slaapkamer op te (laten) knappen. We kwamen voor interieuradvies al snel uit bij &SUUS, en dat is ons allebei heel goed bevallen. De verwachtingen die we vooraf hadden zijn helemaal waargemaakt: het is zo’n fijn gevoel dat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken, en dat je altijd een deskundige vraagbaak achter de hand hebt.
Suus heeft onze smaak goed ingeschat en is met mooie, creatieve oplossingen gekomen. Ook heeft ze ons in contact gebracht met prima lokale ondernemingen en was ze altijd bereid met ons mee te denken: niet alleen over kleuren en kleden en kasten, maar ook over kosten.
De korte lijntjes met rechterhand Susan waren in dit hele proces minstens zo prettig: altijd een snelle, enthousiaste en adequate reactie als we weer eens mailden of belden.
We zijn – nu de stucadoor eenmaal begonnen is – vooral ook erg blij dat Suus ons heeft weten te motiveren en stimuleren om het hele gebeuren grondig aan te pakken. Van harte aanbevolen dus, en de investering meer dan waard!

Alphen aan den Rijn - Josje en Harmen
Interieurplan / 2021

Wij zijn erg blij dat we &SUUS ingeschakeld hebben! Het wordt voor ons verbouwen of verhuizen. We hebben een huis met een standaard indeling en willen met een eventuele aanbouw niet alleen de meubels een paar meter opschuiven. We waren nieuwsgierig of dit ook anders kon. We zijn erg te spreken over de persoonlijke benadering, betrokkenheid en de creativiteit van het team. Met een aantal totaal verschillende plannen, uitgewerkt in 3D, konden wij goed zien wat de mogelijkheden van de ruimte zijn. Hierdoor konden wij zelf beter bepalen wat voor ons zowel mooi als praktisch zou zijn. Het heeft ons erg aan het denken gezet en daarbij kwamen ook nieuwe vragen naar boven. Extra fijn dat we die ook weer konden bespreken. Hieruit is een aangepast ontwerp gekomen dat helemaal aan onze wensen voldoet. Wat ons betreft een fijne ervaring met een mooi resultaat, het wordt dus verbouwen! Nu actie en wanneer we hulp nodig hebben, komen we graag bij &SUUS terug!

Hendrik Ido Ambacht - Chantal en Maurice
Indelingsontwerp / 2021

We hadden een nieuwbouwwoning gekocht met een grote woonkamer, waarbij we het moeilijk vonden om dat gezellig te krijgen. Daar hebben we &SUUS voor ingeschakeld. Wat een leuke ervaring! Na een verkenning van de wensen en het maken van moodboards zijn verschillende ontwerpen aan ons voorgelegd. Omdat we het graag net iets anders doen dan gebruikelijk, kozen we een out-of-the-box mengvorm. Een prachtige, goed uitgedachte en mooi uitgewerkte presentatie, inclusief filmpje, werd vervolgens aan ons voorgelegd. We zijn erg blij met het resultaat. Ook super fijn dat &SUUS goed met ons mee blijft denken. Zeker een aanrader!

Rotterdam - Marjon en Bart
Interieurplan / 2021

Naast het feit dat Suus en Marlon twee enorm leuke inspirerende persoonlijkheden zijn, hebben ze ons ook positief verrast met de kwalitatief mooie & fotorealistische 3D Visuals. We waren echt behoorlijk kritisch gedurende het proces, maar het eindresultaat is fantastisch. De ontwerpen sluiten precies aan op onze eisen en wensen. We kunnen niet wachten om de aannemer aan het werk te zetten om het ontwerp tot leven te laten komen!

Alphen a/d Rijn - Wendy en Onno
Interieurplan / 2021

We are so pleased with &SUUS helping us figure out the layout and styling for our son’s bedroom. Thank you so much for the great end result and a very personal service. We would highly recommend &SUUS to any parent struggling with the design of their children’s bedroom.

Amsterdam - Monika en zoon Oscar
Interieurontwerp / 2021

Wij hebben &SUUS ingeschakeld voor onze babykamer. Ze kwamen snel met een mooi en creatief voorstel, dat direct een schot in de roos was. Een mooi, samenhangend geheel, met ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Nu het kamertje helemaal af is, genieten wij hier nog steeds elke dag van. Mega aanrader dus!

Amsterdam - Caroline
Interieurontwerp / 2020

Na een overstroming in de woonkamer en keuken, kregen wij de kans onze woonkamer opnieuw in te richten. Maar hoe? We hadden eigenlijk geen idee waar te beginnen. Door &SUUS in te schakelen, hebben we nu een plan, een richting. Komend weekend komt de schilder, de eerste nieuwe meubelen staan en verschillende lampen zijn besteld. Langzaam wordt de woonkamer een geheel, iets wat ons zonder &SUUS niet was gelukt!

Leiderdorp - Manouk en Hiddo
Interieuradvies / 2021

Plan laten maken voor ons nieuwbouw appartement door Danique. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met een prachtig plan dat wij 1 op 1 gaan volgen.

Alphen a/d Rijn - Kisha en Lex
Interieuradvies / 2020

We zijn heel blij met het eindresultaat! Het is weer fris, licht en modern. Het is een feestje om in deze ruimte te mogen werken.

Leidschendam - Verloskundigenpraktijk Sifra
Interieurplan / 2020
Begint het bij jou ook te kriebelen? 

Heb je na het lezen van al deze prachtige recensies ook zin om met je interieur aan de slag te gaan? Dat kunnen we ons helemaal voorstellen! Loop je daarbij misschien tegen interieurvragen of -uitdagingen aan waar je graag wat hulp bij wilt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We helpen je heel graag!