Interieurschool – Interieuropleiding by &SUUS

&SUUS Interieuradvies en interieurschool, opleiding voor de startende interieurondernemer - ensuus
Klaar om een succesvolle interieur ondernemer of freelancer te worden? Kies dan voor deze interieuropleiding aan de interieurschool by &SUUS. 

Ben jij iemand die:

Nadenkt over een carrière switch naar de interieur business?
Een interieur opleiding heeft afgerond en zich nu afvraagt, hoe nu verder?
Een tijdje onderneemt in de interieur branche, maar nog veel vragen heeft en verder wilt groeien?

En wil je heel graag:

Leuk werk, klanten & opdrachten
Een concreet doel en aanpak
Meer zelfvertrouwen
Meer naamsbekendheid
Social media advies
Breder netwerk
Suzanne haar advies, tips & trics over jouw ideeën.

In deze opleiding laat ik stap voor stap zien wat er voor nodig is om een succesvolle interieurondernemer te worden. Ik heb het door vallen en opstaan geleerd maar deel al deze opgedane kennis en ervaring met jou zodat jij gerichter en vol zelfvertrouwen aan de slag kunt in het leukste vak dat er is! Aan het eind van de opleiding heb je een concreet doel en aanpak, zie je helder voor je wat voor soort projecten en klanten jou aanspreken, hoe je klanten kunt aantrekken, een stabiel inkomen kunt verdienen en treed je de toekomst in interieurstyling vol zelfvertrouwen tegemoet! De eerste opleidingen zijn nmiddels afgerond en ik heb veel enthousiaste reacties mogen ontvangen:

Marieke Musters
Wat een unieke en persoonlijke cursus! Suzanne geeft je veel tips voor je eigen bedrijf in 4 modules. Echt een aanrader!
Wat ik fijn vond is dat het heel interactief is, je echt samen met je groepje door dit groeiproces gaat, en Suzanne vanuit haar praktijkervaring vertelt en goed doorvraagt. Die leerervaring ga je nooit uit een boek halen. En dan ook nog met een positieve vibe!

Loes van Mastwijk
Het is echt een BOOST training, want dat heeft het mij zeker gegeven. Het is heerlijk om zo stap voor stap te bouwen aan de onderneming.
Als ik de training niet zou volgen zou ik een beetje gaan fladderen en daarmee niet doelgericht en concreet aan het werk gaan.De theorie is niet nieuw voor me, maar ondanks dat zou ik het zonder deze training niet zo hebben aangepakt. Daarnaast zijn alle tips en ervaringen die je deelt super waardevol!Naast de houvast die deze training geeft, geeft het mij ook super veel energie en brand mijn interieur vlammetje volledig! Daarnaast geeft het me ook zelfvertrouwen. Ik wil dit en ik kan dit! Ik vind dat het via Zoom prima te doen is! Ook leer ik onwijs veel van de vragen en het huiswerk van de anderen. 

Mariëlle Mulder
Heel fijn om gewoon eens mee te kijken hoe andere stylisten te werk gaan. Hoe je een presentatie opbouwt, hoe lang je met bepaalde opdrachten bezig bent, hoe je de richting van je bedrijf bepaalt. Ik heb er heel veel aan gehad nu ik mijn eigen bedrijf aan het opstarten ben! Ik vond het erg gezellig en je had meer dan genoeg aandacht voor al onze vragen. Ook de presentatie zat goed in elkaar dus ik heb eigenlijk geen op- of aanmerkingen.

Karlijn Loo
Ik vond het traject erg leerzaam en ik werd enorm aangestoken door het enthousiasme van Suus. Herkenbare topics werden besproken. Fijn dat ook buiten de planning van het adviestraject ruimte was voor persoonlijke vragen. Hier werd ook ruim de tijd voor genomen om die te bespreken. Ik voelde me hierdoor gehoord en ook gesteund bij vragen en dilemma’s die voor mij persoonlijk belangrijk waren. Oja en het was vooral ook heel erg gezellig. Super dat het in een klein groepje is zodat je voor iedereen persoonlijk aandacht hebt. Het telefonisch gesprek achteraf is ook erg waardevol. Het enthousiasme en de gezelligheid die je uitstraalt werkt erg aanstekelijk en zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde.

Ben jij er ook klaar voor om een succesvolle interieurondernemer te worden? Dan heb ik een mooi aanbod voor je!

Je kunt hier in de ‘boetiek’ je deelname aanschaffen. Er geldt bij de aanmelding wie het eerste komt wie het eerste maalt.

&SUUS Interieuradvies en interieurschool, interieuropleiding voor de startende interieurondernemer - ensuus

Hoe?
 Intake
Online vragen formulier om jou en je wensen goed te kunnen begrijpen.

Elke module bestaat uit een live class via Zoom door Suzanne, of een video class die je krijgt opgestuurd. Na elke module is er een live Q&A sessie, waar we gezamenlijk werken aan de cursus opdrachten en jouw leerdoelen. 

Module 1: Visie – video
Hier gaan we een duidelijke visie voor je succes neerzetten en krijg je praktische oefeningen hoe je deze kunt opvolgen
Module 2: Personal Branding  – video 
Wat zijn je persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden, talenten, passies en vaardigheden. Wie is jouw ideale klant en hoe bereik je die?
Module 3: Visual Branding + social media – video 
Vind je eigen unieke stijl en pas deze overal toe.Hoe presenteer jij je online en hoe zet je social media in?
Module 4: Money mindset, producten & administratie – Video
Wat wil jij verdienen? Hoe bepaal je een uurtarief? Werk je met maatwerk of pakketten? Hoe ga je om met korting of vriendendiensten?

LIVE Q&A Tussen de 4 modules hebben we ook  4 keer een online LIVE Q&A. Bedoeld om jouw vragen over het betreffende onderwerp te beantwoorden. Ik ben er om met je mee te kijken en je te voorzien van feedback, tips en advies.

Q&A sessie Visie
Q&A sessie Personal Branding
Q&A Visual Branding
Q&A Money Mindset

+ 1 op 1 zoom sessie die we samen inplannen na module 4

DO IT!
Persoonlijk gesprek: Een maand na afloop hebben we een persoonlijk zoom of telefoon gesprek om te kijken hoe het met jouw voorgenomen doelen en ideeën gaat. Hierbij kun je al je vragen stellen aan Suzanne en de zaken waar je misschien tegenaan loopt.

Extra:
Interieurstylist, designer of ontwerper is soms best een eenzaam beroep. Met jouw deelname aan dit ondernemersprogramma wordt je direct lid van onze Interieur ondernemers community.  Met heel veel mogelijkheden voor lange termijn connecties.   We organiseren online en offline netwerk borrels, omdat je zoveel meer bereikt als je de liefde voor dit vak kunt delen!

Enthousiast?
Boek dan nu je deelname!

FAQ’S

Wanneer start dit traject? Nieuwe datum: Dinsdag 5 april 2022

Waarom duurt het traject 8 weken?  Tijdens mijn eerdere cursussen heb ik gemerkt dat het voor vele nog best lastig is om het lesmateriaal toe te passen in de praktijk. Te druk en gezin of klanten gaan voor. Ik wil iedereen graag de tijd geven om na elke les de leerstof toe te kunnen passen.We gaan dus echt aan de slag en na elke module ontvang je opdrachten waar jezelf mee aan de slag moet gaan. In de opvolgende Q&A kun je daar weer vragen over stellen.

Ik kan niet aanwezig zijn bij een Module of Q&A sessie. De modules zijn via zoom en video’s,  maar als je niet kunt kun je deze in je eigen tijd, wanneer je wilt doorlopen. De zoom sessies worden nl. opgenomen en wanneer je niet aanwezig kunt zijn, stuur ik je de opname via de mail. De Q&A sessies zijn op vaste tijden. Ook deze opname kan ik je toesturen wanneer je niet aanwezig kunt zijn.

Kan ik dit traject zakelijk opgeven wanneer ik zelfstandige ben? Jazeker! Vanuit &SUUS ontvang je een factuur die je kunt gebruiken.

Kan ik in termijnen betalen? Ja, mail mij even via info@ensuus.nl dan kun je in 2 termijnen betalen.

Wat vonden anderen van deze cursus? Deze kun je in de shop vinden vinden onder ‘klantbeoordelingen”

Wil je meer informatie dan kun je Suzanne mailen op suzanne@ensuus.nl

 

Interieuropleiding Interieurschool by Ensuus succesvolle interieurondernemer