Inspiratiereis Marokko 2.0 Marrakech & de kust van Essouira

Genieten en geïnspireerd worden vanaf de eerste minuut
&SUUS inspiratiereis Marokko: een luxe reis waarin je totaal ontzorgd wordt in combinatie met het echte, pure Marokko.

Deze reis komt terug in 2025. Wil je een seintje wanneer, stuur dan een berichtje naar info@ensuus.nl 

 

EEN MOOIE OPVOLGING OP ONZE VOORGAANDE INTERIEUR REIZEN

Staat Marokko ook al lang op je verlanglijstje of hou je net zo veel van interieur als wij? Heb je zin om je te verwonderen en helemaal geïnspireerd te raken? Gun jezelf dan zo’n inspiratiereis! In deze reis 2.0 versie nemen we je naast Marrakech ook mee naar de kust.

De afgelopen tijd hebben wij meerdere bijzonder geslaagde interieur reizen georganiseerd in Marrakech. waar we vele mooie en creatieve vrouwen hebben verrast met al het moois wat de stad te bieden heeft. En er is nu een vervolg als je al eens met ons mee bent geweest.  Of als begin voor iedereen die van interieur en fijne inspiratie houdt. We bezoeken bijzondere plekken op het gebied van interieur of inrichting, daarnaast lunchen en dineren we ook in de restaurants waarbij je je ogen uitkijkt. Plekjes die je zelf niet snel zal vinden in deze andere wereld. De verborgen pareltjes achter kleine deuren!

Deze reis starten wij in Marrakech want hier zijn nog genoeg plekjes die Caroline en ik graag met iedereen willen delen. 

Richting zee!

We gaan met de bus en privéchauffeur naar Essaouira aan zee. Een plek waar ik 15 jaar geleden voor het eerst was en mij weer op een andere manier heeft betoverd. Als echt strandmeisje, vind ik het zo leuk om ook deze kant van Marokko aan jullie te kunnen laten zien. Weer zo’n andere sfeer, bouwstijl, kleuren, inrichting en winkels in de Souk. Daarnaast nemen we je mee naar 1 van de mooiste plekken waar ik ben geweest op het gebied van hotelinspiratie. Erg bijzonder dat Jalil er weer voor gezorgd heeft dat we hier als groep een dagje mogen verblijven. Een heerlijke combinatie in de fijne maand mei waarin we luxe, comfort en het echte pure Marokko combineren. Je hoeft nergens over na te denken, wij zijn er om je te ontzorgen.

Super fijn, want dan heb jij tijd om je zoveel mogelijk te verwonderen en inspiratie op te doen! 

Je bent in goeie handen

Wanneer we in Marrakech zijn verblijven we weer in het een prachtige, gerenoveerde Riad van Caroline in de oude medina en hebben het hele huis voor onszelf. Dit brengt ons vrijheid en een fijne plek om je in terug te kunnen trekken na een dag vol indrukken. 

Hieronder een sfeerimpressie van het heerlijke Riad van Caroline, waarin we zullen verblijven. Uiteraard slapen we in Essouira ook weer in een ander prachtig Riad. We delen de kamers. Slaap je liever alleen? Neem dan van te voren even contact op voor de mogelijkheden. 

riad marrakech
kamer sfeerimpressie Marrakech
dakterras riad
riat marrakech
badkamer riat sfeerimpressie
lounge dakterras
riat sfeerimpressie Marrakech
ontbijt riad marrakech
diner dakterras riad marrakech
Programma

Met al onze gebundelde ervaring en expertise hebben we een fantastisch programma voor jullie samengesteld, waarin jullie Marrakech en Essouira van haar unieke, magische kant leren kennen. Inspiratie gegarandeerd! 

 • Het programma kan qua dagen en invulling afwijken

Dag 1

Late aankomst in Marrakech.We stappen met elkaar in de bus op weg naar onze riad in de oude binnenstad. We delen de kamers in en dineren op het dakterras van Riad dar Palm. Gezellig met kaarsjes en hebben zo ook de tijd om kennis te maken met elkaar.

Dag 2

Na het ontbijt hebben we een creatieve workshop. Daarna lunchen we op een fijne stylische plek, waar weer genoeg te zien is op het gebied van interieur en inspiratie. ‘s middags hebben we vrije tijd in de souk en we dineren weer lekker thuis in de riad. Waar je bij kunt komen van de drukte van de souk.

Dag 3

Vandaag gaan we via een vroege ochtendwandeling met bijzondere koffie onderweg, richting een speciaal lunch adres. Daarna bezoeken we 4 bijzondere interieur walhalla’s, die normaal gesproken lastig te vinden te zijn. Diner op een dakterras met geweldig uitzicht.

Dag 4

Na het ontbijt vertrekken we met een bus naar Essaouira, lunch in de haven, city walk en diner op een wel heel magische plek.

Dag 5

Een heerlijke relaxdag met pool en heerlijke lunch op een wel heel speciaal plekje buiten Essaouira. Dit is 1 van mijn lievelingsplekken voor inspiratie in Marokko. We dineren weer op een andere toffe locatie in de gezellige stad.

Dag 6

Onze laatste dag alweer. We pakken de koffers en hebben vrije tijd na het ontbijt tot aan vertrek naar de luchthaven. Je kunt nog even shoppen of misschien boek je liever een hamam om helemaal relaxed weer terug te gaan.
Lunchen doen we met elkaar op een kleurrijke plek. En geen zorgen als je iets teveel gekocht hebt. Bagage kilo’s kunnen altijd bijgekocht worden voor de terugreis. Je hoeft dat van tevoren nog niet te bedenken. Als je het maar wijzigt voordat je ingechecked bent.

Misschien heb je meer tijd en wil je langer blijven. Laat het ons even weten. We helpen je graag om je verblijf te verlengen.

Kom thuis met een cadeau voor het leven:
een verrijking voor jezelf 

Inspiratiereis Marokko

Heb je na het lezen van bovenstaand en het zien van een van mijn Instagram posts hierover ook zin om mee te gaan? Wacht dan niet langer en meld je hier aan! Wil je alvast op de mailinglist voor de volgende edities? Wanneer deze gepland wordt, wordt momenteel nog bekeken. Wil je verzekerd zijn van een plekje stuur dan een mail naar info@ensuus.nl en we zetten je op de wachtlijst en informeren je als er een nieuwe datum bekend is. 

Prijs

De prijs voor deze volledig ontzorgde inspiratiereis naar Marrakech en Essouira : € 1.995 p.p.

14 tot 19 mei  2024

Inbegrepen

 • 6 volle dagen, 5 nachten in een luxe riad. Kamers met eigen badkamer, zwembadje in de courtyard. Buitendouche, dakterras, luxe keuken, salon en haardkamer op het dakterras.
 • Transfers
 • Uitgebreid ontbijt, diners en lunches met water zoals aangegeven in het programma.
 • Water op de kamer
 • Excursies
 • Workshop
 • Belasting
 • Garantiefonds
 • Fooien

Niet inbegrepen

 • De vlucht 
 • Frisdrank en alcoholische dranken
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Invulling van de vrije dag
 • Reis- en annuleringsverzekering (verplicht)

We delen de kamers. Liefde voor Marokko is een officiële reisorganisatie en aangesloten bij een garantiefonds.

Aanmelden?

Dat kan via dit contactformulier of neem contact op met Caroline: info@liefdevoormarokko.nl | 06-39593119

Ook voor vragen over tickets, verlengen, verblijf enz. kun je het beste contact opnemen met Caroline, zij helpt je heel graag. Bel, app of mail gerust je vragen!

 

We kijken er naar uit om samen met jou deze inspiratiereis te maken!