&SUUS interieuradvies
Het geluk van een persoonlijk en eigen interieur

Advies en inspiratie voor elk interieur

&SUUS gaat graag aan de slag met jouw wens. Daarvoor nemen we onze liefde voor interieur én onze jarenlange ervaring, kennis en creativiteit mee. Elk advies is onafhankelijk, behalve natuurlijk dat we het afstemmen op jouw wensen.

 

Hieronder lees je meer over onze verschillende diensten.

Interieurontwerp

Een interieuradvies van &SUUS is altijd maatwerk, het gaat immers om jouw wensen. Wil je een plan voor je hele huis of liever een enkele ruimte? Een werkplek kan natuurlijk ook. Of misschien wel een B&B? Wij gaan er graag mee aan de slag. Een advies kan uit verschillende onderdelen bestaan:
– Kleur
– Materiaal
– Verlichting
– Raamdecoratie
– Vloer
– Keuken

Indelingsontwerp

Een andere indeling van een ruimte of kiezen uit verschillende opties is makkelijker als je het voor je ziet. Een indelingsontwerp kan daarbij helpen. Bij &SUUS kunnen we een 2D indelingsontwerp of een 3D indelingsontwerp (kijk onder werkwijze voor voorbeelden) voor je maken. Dat kan samen met een interieuradvies, maar los kan ook.

Maatwerk

Heb je een woonwens of vraag die niet past in het bovenstaande rijtje, neem dan toch contact met ons op. We denken graag met je mee en er is van alles mogelijk. Zoals een styling-advies aan huis, een brainstormsessie op ons kantoor of we puzzelen met je mee voor een meubel op maat. We horen graag van je.

Projectbegeleiding

Geen tijd (of zin) om een verbouwing te plannen of in goede banen te leiden? &SUUS werkt samen met verschillende partijen die dit goed kunnen. Neem contact met ons op en we koppelen je graag aan de juiste partij voor jouw project.

Een speciale service

Shoppen met &SUUS

Samen shoppen in een grote woonwinkel zoals Loods 5 of Eijerkamp of in jouw favoriete woonwinkel? &SUUS gaat graag met je mee. We maken er een inspirerende dag van vol handige tips en handvatten waar je daarna nog veel plezier van hebt.

Nieuwsgierig wat &SUUS voor jou kan doen?