Over ons

Wie is Suus achter

&SUUS

&SUUS is opgericht door Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus. Ze hing 10 jaar geleden haar baan als innovatie- en procesmanager bij de bank aan de wilgen om als zelfstandig interieurontwerper aan de slag te gaan. Sindsdien blogt, adviseert en inspireert ze anderen met &SUUS, op haar eigen, enthousiaste manier. Inmiddels doet ze dat niet meer alleen, maar met een team van bevlogen interieurontwerpers.

Ik vind het bijzonder dat ik mensen kan helpen met iets wat ik echt het aller-, allerleukste vind om te doen; het geven van interieuradvies en het coachen van (beginnende) interieurondernemers. Er zijn al heel wat van mijn dromen uitgekomen: zoveel verschillende toffe interieuradviezen, binnenkijkers en samenwerkingen met bladen zoals vtwonen en A-merken, ontwerpen voor televisieprogramma’s, een eigen wooncollectie i.s.m. Kwantum, maar ook de interieurreizen die ik organiseer naar Puglia en Marrakesh.

Dat ik heel veel van mijn kleine meisjesdromen waar heb gemaakt en elke dag doe wat ik het allerliefste doe, daar ben ik het meest trots op!

Suus profielfoto
Suus
Interieurontwerper / eigenaresse

&SUUS Team

Interieurs ontwerpen maakt ons blij. Kleur kiezen, indelen, stijlen combineren en sfeer aanbrengen. Bij &SUUS doen we niets liever en met heel veel liefde. We werken met een vast team van bevlogen interieurontwerpers, met allemaal hun eigen karakters en kwaliteiten. Per opdracht kijken we daarom ook altijd wie er het beste ‘matcht’ om zo tot het beste resultaat voor onze klanten te komen. Een persoonlijk en uniek interieurontwerp!

Suus profielfoto

Suzanne

Eigenaresse, interieurontwerper & blogger

Het geven van interieur advies en sinds 2018 het coachen van (beginnende) interieurondernemers zijn wat ik het liefste doe! Heel cliche, maar dit is waar ik vroeger van droomde. Waar mijn vriendinnen geabonneerd waren op de Tina, kreeg ik maandelijks een woonmagazine. Mensen helpen en inspireren om iets moois te maken. Niet mijn interieur, maar op zoek naar jouw of jullie eigen persoonlijke stijl. Op zoek naar het juiste tegeltje, mooiste behang en meer. Ik doe het met heel veel liefde en plezier. En dat gun ik iedereen: een huis dat bij je past en waar je met liefde en plezier elke dag binnenstapt!

Susan

Organisatietalent & rechterhand van Suus

‘Service to the max’ zit in mijn genen. Klantencontact geeft me energie, net als wanneer alles achter de schermen soepel verloopt. Waar ik het meest trots op ben? Dat wij als team onze klanten blij maken en verrassen. Met een mooi interieurplan, maar net zo goed in het contact en de attenties daar omheen.

Marlon

Interieurontwerper

‘Design won’t save the world. But it damn sure makes it look good’

Dingen mooier maken is wat ik m’n hele leven al het liefst doe. Zo vond ik het bij mijn eerste baan in een winkel al het allerleukste om de schappen opnieuw in te delen en te stylen. Dat ik nu middels dit vak als interieur designer, andere mensen gelukkiger kan maken met hun eigen huis maakt mij heel blij.

Jessica

Interieurontwerper

‘The details are not the details, they make the design.’

Een interieurontwerp maken, een kleuradvies of een indelingsadvies geven, het maakt mij allemaal even enthousiast. Ik gun iedereen een huis wat voelt als een thuis. Hoe mooi is het dat ik hier mijn steentje aan mag bijdragen. Samen met de bewoners ga ik in gesprek, vraag ik naar de woonbehoeftes, luister ik naar wat er tussen de regels wordt gezegd en met deze input ga ik vervolgens aan de slag. Soms kan outside the box denken of een kleine aanpassing al zorgen voor een groots effect!

&SUUS interieurontwerper Inge Zegers

Inge

Interieurontwerper

Als de indeling een uitdaging is, ga ik ‘aan’. Net zo lang schuiven, todat er een mooi en misschien wel verrassend geheel ontstaat, dat is het leukste werk dat er is! Bonte kleuren, rustig op elkaar afgestemd, een beetje apart of juist tijdloos en duurzaam: ik vind alles leuk. Zolang het maar bij jullie past en een thuis wordt. Er moet geleefd kunnen worden! Een huis is geen showroom.

Eva

Interieurontwerper

Mijn passie is het creëren van een leefomgeving die de identiteit van de bewoner(s) weerspiegelt en zo zorgt voor een ultiem thuisgevoel. Dit probeer ik te bereiken door te luisteren naar jouw dromen en wensen en die te vertalen naar een doortastend en creatief ontwerp.

Danique

Interieurontwerper

‘Color is the least expensive thing to put in a house.’

Het allerleukste aan dit vak vind ik om bewoners weer helemaal enthousiast te zien worden om met hun interieur aan te slag te gaan. En dat ik en mijn ontwerpen de reden daarvan mogen zijn. Daar ben ik trots op!

Betekenisvolle samenwerkingen