Interieuradvies Aalsmeer

Interieuradvies Aalsmeer. Voor terugkerende klanten uit Aalsmeer mocht &SUUS meedenken over de indeling en inrichting van hun prachtige woning. En hoe leuk, zij wilden graag een kleurrijke woning en het liefst met een diversiteit aan materialen, prints, structuren en patronen. We deelden ook ons enthousiasme via een Instagram post.

Benedenverdieping

sfeerimpressie eet en woon Aalsmeer
sfeerimpressie woonkamer Aalsmeer
sfeerimpressie eetkamer Aalsmeer
sfeerimpressie doorkijkje Aalsmeer
plattegrond beneden Aalsmeer
KlantFloor en Jasper
ProjectInterieurplan / 2022
Boven- en benedenverdieping

Woonwens

Als klanten bij ons terugkomen, hebben ze een streepje bij ons voor want een mooier compliment kun je niet krijgen! De wens was om de prachtig verbouwde woning meer eigen en persoonlijk te maken, voor zowel de beneden- als de bovenverdieping. Het liefst door gebruik van meerdere en intense kleuren en een diversiteit in verschillende materialen, stoffen, patronen en printjes. Kortom, hier gaat ons interieurhart heel hard van kloppen! Naast een kleurrijk maar in balans zijnd kleuradvies hebben we ook gebruik gemaakt van behang en zelfs een messing coating. We adviseerden voor de woon- en eetkamer, de keuken, het kantoor, een chill/gameplek en drie slaapkamers. Een prachtige woonwens voor een geweldig huis, waar wij maar al te graag mee aan de slag gingen!

We maakten er ook een post van. Benieuwd wat de reacties zijn? Klik hier

Bovenverdieping

ouderslaapkamer Aalsmeer
sfeerimpressie slaapkamer zoon Aalsmeer
overview slaapkamer zoon Aalsmeer
ouderslaapkamer Aalsmeer 2
plattegrond ouderslaapkamer Aalsmeer
sfeerimpressie slaapkamer dochter Aalsmeer
overview slaapkamer dochter Aalsmeer
Interieuradvies Aalsmeer

Wil je meer weten over dit toffe project of over andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurvraag waar we je mee kunnen helpen? Net zoals onze leuke klanten uit Aalsmeer voor de tweede keer hebben gedaan, is het dan een goed idee om contact met ons op te nemen. We horen graag van je. Leuk!