Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Nieuwbouwwoning

Interieuradvies &SUUS Alphen aan den Rijn | www.ensuus.nl

Opdracht: Deze bewoners van een nieuwbouw woning in Alphen aan den Rijn wilden graag een interieuradvies voor de woon- en eetkamer. Met als wens een warm en sfeervol, maar ook modern en fris huis.

Uitwerking: Deze wens is vertaald in het gebruik van hout en warme kleuren, gecombineerd met frissere kleuren en moderne meubels. De basiskleuren en grotere meubels in het huis zijn rustig gehouden. Het overall kleurgebruik van de accessoires zijn 2 complementaire kleuren, met als hoofdkleur het zeegroen met mint, gecombineerd met wat warme koraal accenten. Naast het advies heeft &SUUS ook een maatwerk kast ontworpen en laten plaatsen.

Reactie klant:
Wij hebben de hulp van Suzanne ingeroepen bij de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Komend uit een jaren 30-huis hebben we eenmalig de kans om alles naar onze smaak uit te zoeken en in te richten. Zelf vinden wij te veel smaken en stijlen leuk; van strak, modern en design tot industriële en oude doorleefde meubelen. Van zwart wit tot kleurrijke tinten en accenten. Maar hoe combineer je dit en zorg je ervoor dat het een geheel wordt? Suzanne heeft na inventarisatie van onze wensen een interieuradvies met moodboard gemaakt en zij heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Hier hield haar service echter niet op; ze maakte voor ons ook een persoonlijke shoplist, wees ons op aanbiedingen van de door haar geselecteerde meubelen en liet een prachtige op-maat-kast ontwerpen. Het eindresultaat is echt geweldig en past perfect bij ons; we genieten hier dagelijks van!

Meer van deze presentatie zien? Mail mij op interieuradvies@ensuus.nl

Moodboard interieuradvies

Interieur advies 3D tekening &SUUS