Interieuradvies Alphen aan den Rijn – schuurwoning

Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Schuurwoning: &SUUS Interieuradvies creëerde voor dit droomproject een interieuradvies, met indelingsontwerpen en inrichting voor het hele huis. Ook een shoppingsessie voor het styling van het huis was onderdeel van de opdracht. Zie ook deze Instagram post. Zo bijzonder om alles samen met de klant van begin tot eind te mogen oppakken!

moodboard schuurwoning Alphen aan den Rijn
plattegrond Barnhouse
KlantClaudia en Remco
ProjectInterieuradvies schuurwoning / 2021
Gehele woning

Woonwens

Deze prachtige schuurwoning staat inmiddels op een prachtige locatie aan de rand van Alphen aan den Rijn. Ingenieursbedrijf Onderwaater tekende voor de vormgeving en de techniek van het huis. Daarna mocht &SUUS meedenken over de indeling en inrichting. We gingen op zoek naar mooie materialen die aansluiten bij deze imposante buitenkant. Karakteristiek door de typische lange kappen die bijna tot op de grond lopen, de enorme staldeuren en de natuurlijke materialen die gebruikt worden. We adviseerden het gebruik van leemstuc als duurzame wandafwerking. We legden hiervoor een gezamenlijk bezoek af bij een leverancier van bouwmaterialen. Ook deed Suus samen met haar klanten een klein rondje Nederland en bezocht verschillende woonwinkels. Goed geslaagd en weer een stapje verder met dit fantastische project!

Met recht een droomproject, waarvan je hier wat sfeerimpressies kunt zien! Voor meer informatie, mail of bel ons gerust!  

 

woonkamer plan &SUUS
sfeerimpressie keuken plan Barnhouse
buitenzijde schuurwoning
zitgedeelte schuurwoning
badkamer slaapkamer schuurwoning Alphen
Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Schuurwoning

Hebben jullie deze geweldige buitenbar al gespot?