Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Split level

Interieuradvies Alphen split level. Voor deze nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer en de keuken. Deze liggen op verschillende niveaus, vandaar de naam split level woning. Dus hoe zorg je ervoor dat enerzijds de ruimten zo optimaal mogelijk worden benut? En aan de andere kant wel eenheid uitstralen? 
moodboard
bovenaanzicht keuken en woonkamer
KlantThera en Jeroen
ProjectInterieurplan / 2022
Woonkamer en keuken

Woonwens

Nog een terugkerende klant, zo leuk! Deze keer werd onze hulp ingeroepen voor een interieuradvies voor de nieuwbouw splitlevel woning in Alphen aan den Rijn, die nog gebouwd moet worden. Er moet vooraf zoveel besloten worden, dat daar een deel van het advies betrekking op had. We creëerden een interieuradvies voor de keuken en de woonkamer. Deze laatste ligt aan de voorkant van de woning, heeft een grote glazen pui en kijkt uit over het water.

De wens voor het huis is een warm, gezellig familiehuis. Waarbij praktisch gecombineerd wordt met mooie sfeervolle oplossingen én planten. Geen 13 in een dozijn huis, maar één die past als een jas voor het gezin en aansluit bij de kenmerken van een splitlevel woning.

We creëerden een warm en zacht moodboard met veel aarde- en terrastinten. En onderzochten de wens naar kleur. Dit mondde uit in een gewaagde kleur qua keuken, die inmiddels in bestelling is genomen. Geweldig zo’n eyecatcher, waarbij de woonkamer als tegenhanger veel rust en warmte uitstraalt. Omdat alles vanuit een visie ontworpen is, is er toch een gevoel van eenheid tussen de ruimten.  

Benieuwd wat je er van vindt! 

 

vide
woonkamer
keuken
wanddecoratie
woonkamer behang lambrisering
keuken + vide
Interieuradvies Alphen split level

Wil je meer weten over dit project of andere &SUUS projecten? Ook als je zelf vragen hebt over jouw split level woning of nieuwbouw woning, horen we graag van je. Ook als je andere interieuruitdagingen ervaart in je huis waar je al jaren woont. Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.