Alphen aan den Rijn – Zolderverbouwing

Plaats Alphen aan den Rijn
Klant Sanne en Peter
ProjectInterieuradvies 2024
Woonwens

Zolderverbouwing

Met de komst van hun 3e spruit, wilden deze bewoners uit Alphen aan den Rijn heel graag de zolder zo verbouwen zodat ze daar hun eigen plek hebben. Naast een slaapkamer, wilden ze ook graag een eigen badkamer. En ook de wasmachine en droger moeten een plekje krijgen op deze zolderverdieping.

Een fijne plek, waar de drukke ouders van 3 kinderen zichzelf kunnen terugtrekken en het liefst een beetje een hotelkamer idee willen ervaren. Maar naast de mooie en sfeervolle kant, moet het ook een praktische plek zijn met genoeg opbergruimte en dus ook een plek voor de wasmachine en droger, 

 

Uitvoering

Met een dakkapel creëerden de extra ruimte en kunnen we nu ook een badkamer ensuite kwijt. Met een praktische (maar ook mooie) maatwerkkast zorgden we naast genoeg opbergruimte ook voor een sfeervol plekje. Door gebruik van ronde vormen in de kast en de bogen richting de badkamer, zorgden we voor wat speelsheid en zachter vormen, De warme tinten worden door de gehele ruimte gecombineerd met neutrale basis kleuren in bijvoorbeeld de wanden, op maat gemaakte kast en tegelvloer. 

Met een grote glimlach ontvangen en het antwoord dat ze gelijk willen beginnen. Zo horen we het graag!