Interieuradvies Alphen aan den Rijn

Interieuradvies Alphen aan den Rijn: voor deze woning mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting voor de woonkamer, eetkamer en keuken, die de ruimte optimaal benut nu er een vergunning is gekregen voor een uitbouw en zorgt voor een gezellige, uitnodigende ruimte voor dit gezin met een voorkeur voor groen.

moodboard interieuradvies Alphen aan den Rijn
sfeerimpressie woonkamer Alphen
interieuradvies &SUUS
sfeerimpressie keuken Alphen aan den Rijn
KlantWendy en Onno
ProjectInterieuradvies Alphen aan den Rijn / 2021
Woonkamer, eetkamer en keuken

Woonwens

Nu de vergunning voor de uitbouw van hun woning ontvangen is, vinden deze klanten dit een mooi moment om ook het interieur aan te pakken voor hun woonkamer, eetkamer en keuken. Dus mogen we een interieuradvies Alphen aan den Rijn verzorgen, altijd fijn in onze woon- en werkplaats :-). Voor onze klanten is het belangrijk dat het interieur een gezellige sfeer uitstraalt. Graag met veel groen in combinatie met hout als terugkerende elementen. En voor donkere kleuren op de wanden staan ze zeker open. Sterker nog, daar gaat hun hart harder van kloppen. Tenslotte is de keuken inmiddels gekozen, maar verdient nog wat aandacht qua styling. Ook daarvoor ben je bij &SUUS Interieuradvies aan het juiste adres. 

Interieuradvies Alphen aan den Rijn

Meer weten over dit project of over andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieur vraagstuk waarmee we je kunnen helpen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We horen heel graag van je!