Interieuradvies Baarlo – B&B Bed & Wijn

Interieuradvies Baarlo – B&B. Toen we startten met dit interieurplan was het gedeelte waar de Bed &Breakfast moest komen nog een berging, met daarin een énorm sauna (nog van de vorige bewoners). Erg licht was het er niet en het had ook geen eigen ingang. Maar dat deze B&B in Baarlo potentie had wist ik direct. Met een kamer aan een eigen wijngaard in het mooie Limburg. Daar wil je toch graag een keertje overnachten? Drink dan meteen een glaasje wijn uit de eigen wijngaard van de eigenaresse om de beleving compleet te maken. Qua styling paste dit plan helemaal in mijn straatje. Uitgevoerd in natuurlijke materialen met rondingen. En gebruik makend van warme, uitnodigende terrakleuren voor de slaapkamer. En een combinatie van roze en fris groen in de badkamer. Als je het mij vraagt, een kamer waarin je je graag terugtrekt na een dagje verkennen in het prachtige Limburg.

En als je trots ben op de uitkomst, dan deel je dat natuurlijk ook op Insta. Al gezien?

Bijzonder!

Zo leuk! Het &SUUS interieurontwerp voor de B&B (Bed and Breakfast) Bed & Wijn in Baarlo was nog niet eens afgerond, of het had al publicatie te pakken! Maartje Diepstraten, van het populaire reis- en lifestyleblog BartsBoekje, neemt je in Little Escapes in Nederland mee naar meer dan 208 originele vakantieadressen. En één van die adressen is dus de B&B in Baarlo waar &SUUS Interieuradvies het interieurontwerp voor mocht maken. Trots!
KlantImke
ProjectInterieuradvies Baarlo - B&B Bed & Wijn

Project: Interieurplan / 2020

Interieuradvies Baarlo – B&B

En? Zie je jezelf al heerlijk ontspannen hier? Wij wel! Droom je ook van een heerlijk en passend interieur? Wacht niet langer en neem contact met ons op. We vinden het heel leuk om van je te horen en helpen je graag!