Interieuradvies Boskoop

Interieuradvies Boskoop: voor deze woning in Boskoop mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, eetkamer en keuken. De woonkamer krijgt een uitbouw. Daarnaast is het belangrijk dat het interieurplan uitgevoerd kan worden in verschillende fasen over een periode van jaren.
moodboard interieuradvies boskoop
plattegrond interieuradvies boskoop
woonkamer Boskoop
doorkijk woonkamer boskoop

Met het ontwerp van &SUUS hebben we een goede houvast om de inrichting van ons huis gefaseerd aan te pakken. Al een aantal jaar waren wij opzoek naar een inrichting van de woonkamer en de keuken die bij elkaar past, bij ons past en voldoet aan onze wensen. Zelf kwamen wij er echt niet uit en dat hield ons tegen om stukje bij beetje onze inrichting te veranderen. Het ontwerp van &SUUS was verrassend en voldeed aan onze wensen. 

Julie en Lukas
eetkamer plan &SUUS

Bovenstaand was slechts een deel van de recensie van Julie en Lucas. Meer lezen? Klik dan hier.

KlantJulie en Lukas
ProjectInterieuradvies Boskoop / 2021
Uitbouw woonkamer, eetkamer, keuken

Woonwens

Interieuradvies Boskoop. Bijzonder is dat de klanten een interieurplan wensen, waar zij over een periode van jaren in verschillende fasen naartoe kunnen werken. Hierbij zijn een uitbouw, gebruik van kwalitatieve producten en originele, efficiënte woonoplossingen de uitgangspunten. Daarnaast staan zij open voor maatwerk. Een van de zaken waarmee daarnaast in het advies rekening is gehouden is een schilderij van Julie’s moeder. Wij houden van deze persoonlijke touches, deze maken een interieur eigen!

We schreven over dit leuke project een post

 

Meer weten over interieuradvies Boskoop? 

Neem gerust contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen!