Interieuradvies Drunen – B&B Op d’n Dam

Interieuradvies Drunen – B&B Op d’n Dam. Bed & breakfasts… wij houden ervan! Dus iedere keer als we hiervoor gevraagd worden, maakt ons hart een sprongetje. Deze keer wordt er een voormalige schuur omgetoverd tot een uitnodigende en sfeervolle B&B. &SUUS Interieuradvies creëerde hiervoor een interieuradvies met indelingsontwerpen en inrichting voor het gehele gebouw. Beneden bevinden zich o.a. een slaapkamer, badkamer, keukentje en werkplek. Boven is er ruimte om te sporten. We hebben hier uiteraard ook een Insta post over geschreven.
moodboard Drunen
plattegrond
KlantJanneke en Sebastiaan
ProjectInterieuradvies B&B / 2021
Gehele B&B

Woonwens

Begin 2021 zijn de klanten verhuisd naar Drunen, waar er achter hun woning een grote schuur staat. Deze wakkerde meteen heel wat dromen bij het stel aan, met als grootste wens het creëren van een B&B. Zo gezegd, zo gedaan. De woonwens was een sfeervolle en efficiënte indeling bedenken, inclusief een bijpassend harmonieus interieurontwerp. Daarbij hielden we rekening met een invulling voor gasten van de B&B, maar ook een gedeelte voor privégebruik en boven een fitnessruimte. Voor de gasten dient er een slaapkamer, badkamer en zitje te zijn. Voor privégebruik wordt er ruimte gecreëerd voor een wasruimte, een plekje om te kunnen werken en een klein keukentje. Daarnaast ook opslag, een kleine sauna en kastruimte. Voor zowel de klanten als voor zichzelf wordt er een fitnessruimte ingericht. 

overview Drunen B&B
bankje
douche
zitje slaapkamer Drunen B&B
zijwand Drunen B&B
uitzicht vanuit bed
Interieuradvies Drunen – B&B Op d’n Dam

Zie je jezelf al wegdromen op dit rustgevende plekje in Drunen? Wil je meer weten over dit project of over andere projecten? Of loop je zelf tegen interieuruitdagingen aan? Neem dan vooral contact met ons op. We vinden het superleuk om van je te horen! 

Zin in een overnachting in deze B&B?

Verwachte opening november 2022