Interieuradvies Eerbeek

Interieuradvies Eerbeek. Voor deze woning in Eerbeek mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de bovenverdieping. En dan specifiek voor de master bedroom en de slaapkamers van de twee zonen.
moldboard master Eerbeek
plattegrond interieuradvies Eerbeek
ouder slaapkamer Eerbeek
KlantClaudia en Modou
ProjectInterieuradvies slaapkamers / 2021
Master bedroom en kinderkamers

Woonwens

De woonwens voor de bovenverdieping van de nieuwe woning is voor iedereen zijn eigen plekje te creëren. Een fijne slaapkamer voor de ouders en ook voor beide kinderen een plekje waar ze fijn kunnen ontspannen, spelen, knutselen en natuurlijk slapen. Een plekje waar iedereen graag is en de ruimte heeft zich even lekker terug te trekken.

De master bedroom heeft een zachte, warme en uitnodigende sfeer gekregen. Echt een plek waar ze na een drukke dag tot rust kunnen komen. Met voldoende opruimmogelijkheden in de vorm van een grote kledingkast. Maar zonder dat deze de overhand neemt in het gevoel en de sfeer van de kamer. 

Voor de slaapkamer van de oudste zoon is een stoere relax- en slaapkamer gecreëerd. Met veel functionaliteit zoals een fijne werkplek, maar ook opbergruimte. Voor de jongste zoon is met name gekeken hoe de ruimte zo optimaal mogelijk benut kan worden. Met een lekker bed met opbergruimte. En een knus hoekje om te spelen, lezen en relaxen.

moodboard oudste zoon Eerbeek
moodboard jongste zoon Eerbeek
sfeerimpressie plan &SUUS
knus hoekje jongste zoon Eerbeek
Interieuradvies Eerbeek

Wil je meer weten over dit project? Of heb je zelf een interieurvraag? Uiteraard kan dat over alle interieurvragen gaan en betrekking hebben op alle ruimtes in je (toekomstige) huis. Neem gerust contact met ons op! We horen graag van je!