Interieuradvies Gouda

Interieuradvies Gouda. Voor deze woning in Gouda mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de familiekeuken. Gesitueerd in de kelder/souterrain. De woonwens is om een lichte, fijne familiekeuken te creëren waar kleuren en materialen goed op elkaar zijn afgestemd.
moodboard gouda
plattegrond Gouda
KlantNienke
ProjectInterieuradvies 2020
Familiekeuken

Woonwens

Kort maar krachtig is de woonwens van deze klanten: een fijne familiekeuken met een praktische indeling. Ze willen daarnaast graag veel opbergruimte. Ook de ruimte onder de trap wordt hierbij meegenomen. Een kookeiland is een droom van deze klanten en moet er dus zeker komen. Daarnaast is een goed uitgedacht verlichtingplan wenselijk. Ze willen niet het gevoel hebben dat ze in een kelder zijn. En tenslotte willen ze ook graag een fijne speelplek voor de kinderen.

Om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten stellen we een zitbank langs de wand voor. Door de bank samen te stellen uit kastjes, wordt er meteen opbergruimte gecreëerd. Daar tegenaan komt de bestaande tafel met mooie hanglampen erboven. Onder de trap stellen we twee apothekerskasten en een kleine lade voor. Opbergruimte is dus een check. 

De kleur van de keuken is groen-grijzig. In onze eerste presentatie hadden wij hierbij groen-blauwe hexigoon tegeltjes voor de vloer voorgesteld. De klant koos echter voor een visgraat houten vloer, voor iets meer licht en een natuurlijke uitstraling. 

In een aparte ruimte wordt een kinderhoekje gerealiseerd, met een kastenwand die een prachtige print op de schuifdeuren krijgt om de ruimte meteen sfeer te geven.

eettafel Gouda
kelder
Interieuradvies Gouda

Wil je meer weten over dit project en/of andere &SUUS projecten? Heb je zelf een interieurvraag waar je zelf niet uitkomt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen en nog leuker om je te helpen! 

keuken Gouda
kastenwand Gouda