Interieuradvies Haarlem

Interieuradvies Haarlem. &SUUS Interieuradvies mocht voor deze prachtige woning met oude details in Haarlem een interieuradvies verzorgen voor de woonkamer, eetkamer, gang, keuken, master bedroom en twee meisjeskamers. Het opgeknapte huis was qua sfeer zo neutraal en wit dat er gezelligheid ontbreekt. Daarmee kwam meteen de woonwens duidelijk naar voren. Een ander huis dat in de smaak was gevallen maar niet gekocht was, gaf een goede leidraad: kleurrijk maar wel in balans en gebruik makend van mooie materialen.

Via deze link kun je reacties lezen op onze insta post over dit geweldige project.

moldboard basis met eye-catchers
interieuradvies Haarlem keukentafel
Haarlem keuken restyle
keukentafel kinderstoelen
Haarlem entree hal behang
KlantMarianne en Michael
ProjectInterieuradvies / 2022
Benedenverdieping + slaapkamers

Woonwens

Deze mooie woning met oude details was al prachtig, maar weinig persoonlijk, wit en saai. De bewoners schakelden onze hulp in voor meer persoonlijkheid en warmte. En dat kreeg de woning door te werken met verschillende warme kleuren, materialen, structuren en diverse wandafwerking. Een vleugje ‘Parijs’ en praktische maatwerkoplossingen maakten dit plan af. 

Ook letten we in ons advies op een verbetering van de akoestiek en werd er kritisch gekeken naar (functioneel) gebruik van ruimte. Ook was er de wens om de tv niet meer in het zicht te willen. Daar zijn verschillende oplossingen voor te bedenken. Wij kozen in dit advies voor een maatwerkkast waarin de tv verwerkt is. 

We kregen carte blanche en veel vertrouwen van deze leuke klanten. En hoe fijn als ze dan ook echt heel enthousiast zijn. Vlak na de presentatie kregen we een heel blij appje vanuit de auto: “Love it, we willen het liefst nu beginnen”. Dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!  

Meer weten? 

Beginnen je handen ook te jeuken om je interieur aan te pakken, na het zien van dit project? Of heb je vragen n.a.v. dit of andere &SUUS projecten? Aarzel niet langer en neem contact met ons op! We horen heel graag van je.