Interieuradvies Haarlem

Interieuradvies Haarlem – jongenskamer

&SUUS Interieuradvies mocht voor de kamer van Wessel, gevestigd in een torentje van een prachtig monumentaal huis, een interieuradvies verzorgen. Een mooi project waarbij de hoogte van de kamer (op sommige plekken zo’n vier meter hoog) een extra uitdaging leek. Hoe krijg je hier gezelligheid in? Janneke riep onze hulp in, met de vraag om een interieurontwerp te creëren dat niet alleen geweldig is voor een 8-jarige, maar met de tijd met hem mee kan groeien. Zodat de kamer ook voor een 14-jarige, met cosmetische aanpassingen, nog steeds een heerlijke plek kan zijn.

Ben je benieuwd naar reacties op dit ontwerp? Klik dan hier.

moodboard jongenskamer Haarlem
Advies voor de slaapplek voor de 8 jarige Wessel
hoogslaper jongenskamer maatwerk
Advies voor de 14 jarige Wessel
hoogslaper jongenskamer 14 jaar
KlantJanneke en zoon Wessel
ProjectInterieuradvies / 2022
Jongens slaapkamer

Woonwens

Hoe krijg je een jongenskamer met een plafondhoogte van 4 meter gezellig? Hoe zorg je ervoor dat meubels niet klein lijken tegen hoge muren? En nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat een jongen van 8 daar kan klimmen, klauteren en stunten, maar ook de ruimte heeft om zijn huiswerk te maken, zijn verzamelingen uit te stallen en heel veel kan opbergen? 

En, last but not least, hoe maak je een duurzaam ontwerp wat kan meegroeien? Want als je 14 bent heb je natuurlijk een heel andere ‘stilo’ dan toen je 8 jaar was 😉🤘. De komende tijd moet er vooral geklauterd en gespeeld worden, maar op den duur moet de ruimte ook geschikt zijn om huiswerk te maken, te gamen en te chillen.

Laat dat maar aan ons over. We gaan dit soort ruimtelijke uitdaging graag aangegaan met indelingen en creatieve oplossingen. Gebruik makend van maatwerk oplossingen, die niet verloren in de ruimte staan. Door de hoogte van het plafond kan de akoestiek ook beter. De wens is om gordijnen op te hangen, liefst van plafond tot aan de grond. Ook hier hebben we meegedacht in passende oplossingen.

 

Dit wil je toch gewoon als kind? Wij hebben dit plan nog maar niet aan onze kinderen laten zien ;-).

interieuradvies Haarlem maatwerk
interieuradvies Haarlem
Opbergmogelijkheden en bureau
Interieuradvies Haarlem jongenskamer

Wil je meer weten over dit of andere &SUUS projecten? Loop je zelf tegen interieuruitdagingen aan waar je graag hulp bij zou krijgen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! We horen graag van je.