Interieuradvies Haarlem

Interieuradvies Haarlem. Voor deze klanten uit Haarlem mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de benedenverdieping, inclusief hal. Ook hierover plaatsten we een Insta post.
moodboard Haarlem
plattegrond benedenverdieping Haarlem
KlantKitty en Edwin
ProjectInterieuradvies benedenverdieping / 2021
Benedenverdieping

Woonwens

Deze klanten willen graag een interieuradvies voor de benedenverdieping. Zij houden van een strak, open, niet te vol en druk interieur met een gezellige, warme uitstraling. Ze houden van natuurlijke materialen en willen graag een maatwerkkast voor de lange wand in de woonkamer. Vanuit de zithoek hebben ze zicht op een mooi, groen uitzicht. De woonvraag is een totaaladvies, waarin ook een verlichtingsplan, kleuradvies, vloer- en raamdecoratie advies worden meegenomen. Ook hebben we geadviseerd op het gebied van meubels en accessoires. Qua kleur vonden deze klanten het lastig om hun geliefde grijs los te laten. Toch kregen we daar ruimte en bestelden zij na ons advies o.a. een roze FEST-bank, hoe tof!

woonkamer plan &SUUS
keuken interieuradvies Haarlem
hal Haarlem
eettafel woonkamer Haarlem
&SUUS heeft echt onze wensen doorvertaald naar een mooie inrichting en ons ook echt een zetje gegeven om het anders in te richten. En ze hebben ervoor gezorgd dat mijn man en ik allebei blij zijn en dat is een uitdaging aangezien we allebei een sterke mening hebben en ook een andere smaak qua inrichting. 
Kitty en Edwin
woonkamer interieuradvies Haarlem
Interieuradvies Haarlem

Meer lezen van deze te gekke recensie van Kitty en Edwin? Klik dan hier.

Heb je een vraag over dit project of over je interieur? En dat kan over alle ruimtes van je huis zijn, of een vakantiehuisje, of een caravan, of … . Niets is ons te gek. Neem contact met ons op, we horen graag van je!