Interieuradvies Haarlem – Benedenverdieping

&SUUS Interieuradvies Haarlem Moodboard

Interieuradvies Haarlem benedenverdieping

Wens:  

Interieuradvies voor een prachtig gerenoveerd jaren 30 huis in Haarlem. Het viel mij direct op hoe mooi  het huis was gerenoveerd, met behoud van de prachtige originele details. De basis in het huis is goed, maar het ontbreekt o.a. aan een sfeervolle en praktische inrichting en een goed lichtplan.  De bewoners willen meer rust creëren in de inrichting en houden van een lichte basis met stoer (staal) en warmte (hout). Ook zoeken ze een oplossing om meer licht te creëren in de woonkamer. En willen ze graag een fijne speelplek voor de kindjes.

Uitvoering:

Een gerenoveerd jaren 30 huis met een verhaal en karakter, mede door de originele details zoals bijvoorbeeld het glas in lood. In de aangeleverde moodboards en sfeerbeelden komen complementaire kleuren terug. Denk hierbij aan een stoere koelere kleur, naast een warme gezellige tint. Dit hebben we als uitgangspunt genomen, in combinatie met de tinten uit het glas in lood. We hebben een aantal kleuren geselecteerd en deze terug laten komen door de gehele beneden verdieping. Door met dit kleurenpalet te werken, creëer je rust en balans, maar kun je wel kleur toevoegen.

De banken zijn jullie erg blij mee en mogen blijven staan. Omdat de woning van zichzelf al veel warmte en gezelligheid heeft (oude details, jaren 30) en de banken ook warm leer zijn, hebben we gekozen voor een koelere, frissere tegenkleur.  Het zwart van de keuken (en de haard) hebben we ook subtiel door de hele woning terug laten komen. Denk bijvoorbeeld aan de industriële lampen in de zithoek, kast op maat en onder de ornamenten.

&SUUS Interieuradvies Haarlem 3D tekening &SUUS Interieuradvies Haarlem 3D tekening &SUUS Interieuradvies Haarlem 3D tekening &SUUS Interieuradvies Haarlem 3D tekening &SUUS Interieuradvies Haarlem 3D tekening