Interieuradvies Haarlem

Interieuradvies Haarlem. Voor deze prachtige jaren 30 woning in Haarlem mocht &SUUS Interieuradvies in 2018 een interieuradvies verzorgen voor de benedenverdieping. Na een aantal jaren kwamen de klanten terug voor een persoonlijk styling advies aan huis voor de bovenverdieping. Dit werd een uitgebreidere versie van het persoonlijk styling advies, maar hoe leuk om bijna het hele huis te mogen aanpakken! De voornaamste interieurwens was om te helpen met indeling en kleur van de slaapkamers van de ouders, twee kinderen (jongen en meisje) en de logeerkamer.
separatie Haarlem
Haarlem woonkamer
eetkamer
Haarlem keuken
KlantMaartje en Robert
ProjectInterieuradvies benedenverdieping, persoonlijk styling advies bovenverdieping
Gehele huis

Woonwens

Nadat we voor deze leuke klanten uit Haarlem een totaaladvies mochten verzorgen voor de begane grond, werden we een paar jaar later gevraagd mee te denken over de bovenverdieping. We adviseerden over de ouderslaapkamer, de slaapkamer voor hun dochter en hun zoon en de logeerkamer annex bibliotheek. 

Deze klanten wensen voor hun eigen slaapkamer een fijne, warme en sfeervolle plek. Gebruik makend van natuurlijke materialen en kleuren. Gecombineerd met vintage, spannendere details/kleuraccenten en planten.

Voor de meisjeskamer is de wens om een fijne, sfeervolle kamer te creëren met een bed, kast, bureau en een chill hoekje voor het raam. Mag roze, maar niet te roze.

De wens voor de jongenskamer is een fijne kamer, met een bed, kast, bureau en chill hoekje. De jongen is gek op wilde dieren en dan met name katachtigen en speelt graag met lego.

En tenslotte de wens voor de logeerkamer is om deze om te toveren tot een sfeervolle logeerkamer met een bed, bibliotheek en eventueel later een ruimte om te kunnen gamen.

Toen alles klaar was (m.u.v. de logeerkamer), zijn we langsgegaan om foto’s te maken. Dit resultaat delen we graag met jullie. Foto’s door Stories by Pien. 

Ouder slaapkamer
moodboard slaapkamer ouders
Haarlem ouderslaapkamer
dochter Haarlem
Slaapkamer zoon
moodboard zoon
Haarlem zoon
Moodboard logeerkamer / bibliotheek
moodboard logeerkamer Haarlem
ouderslaapkamer
Slaapkamer dochter
moodboard dochter
slaapkamer dochter Haarlem
slaapkamer zoon
Interieuradvies Haarlem

Ben je geïnspireerd geraakt en/of wil je meer weten over dit project of andere &SUUS projecten? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! We vinden het leuk om van je te horen.