Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht

Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht. Voor deze woning in Hendrik Ido Ambacht mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, eetkamer en keuken. De grote interieurwens is om meer ruimte te creëren binnen de bestaande situatie. Laten wij dit soort puzzels nu heel graag maken!
plattegrond Hendrik Ido Ambacht
woonkamer Hendrik Ido Ambacht
interieurplan
keuken Hendrik Ido ambacht
KlantRoanne en Peter
ProjectInterieuradvies / 2021
Woonkamer, eetkamer, keuken

Woonwens

Deze klanten waren al 15 jaar aan het rondkijken voor een ander huis. Maar met de overspannen woningmarkt hebben ze besloten om in hun huidige huis te blijven wonen. En waarom ook niet? Ze zijn zeer tevreden over de ligging van het huis, in de fijne buurt. Het enige waar het schuurt is het gebrek aan ruimte. Na een uitbouw te hebben overwogen, is hun woonwens om deze extra ruimte te creëren binnen de bestaande situatie. Zo gaat de muur van de keuken eruit. Omdat de woonkamer opnieuw gestuukt wordt, kunnen stopcontacten eventueel verplaatst worden en de lichtpunten worden bepaald op hun perfecte plek. Deze klanten gaven aan liever geen maatwerk te wensen, maar zoveel mogelijk te willen werken met losse meubels.

Om het ruimtelijke gevoel te benadrukken en aan te sluiten bij de wensen en dromen van de klanten, creëerden we een licht interieurplan, waarbij de kleuren wit en grijs de hoofdrol spelen. 

Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht

Wil je meer weten over dit project en/of andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurkwestie waar je hulp bij nodig hebt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen en helpen je graag!