Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht

Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht. &SUUS Interieuradvies mocht voor een woning in Hendrik Ido Ambacht meedenken over de verschillende indelingsontwerpen. Toen we dit afgerond hadden en we na een tijdje informeerden hoe het ging, kwamen er nog een aantal vervolg interieurvraagstukken bij. Die we natuurlijk met veel plezier ook voor hen beantwoorden.
indeling 1
sfeerimpressie indeling 1 woonkamer
sfeerimpressie indeling 1 keuken
KlantMaurice en Chantal
ProjectInterieuradvies / 2021 - 2022
Indelingsontwerp en aanvullend interieuradvies

Woonwens

Deze klanten wonen heel leuk in Hendrik Ido Ambacht. Met een mooie grote tuin, veel ruimte boven en een fijne straat. Maar toch willen ze wat meer ruimte in de woonkamer. Ze kijken al een tijdje om zich heen naar een ander huis, maar hier blijven zou nog beter zijn. Een uitbouw van 2,5 meter zou een oplossing kunnen bieden. Met een 3D-indelingsontwerp met deze aanbouw, kunnen ze zich een beter beeld vormen of het nu echt wat oplevert en of het huis er spannender op wordt.

Maatwerkoplossingen en andere meubels zijn daarom welkom. De invulling van de meubels doen ze uiteindelijk zelf. Een belangrijke wens is om de eettafel echt bij de keuken te betrekken. Deze ontwerpen zijn voor hen echt bedoeld om de knoop door te hakken en –mochten ze blijven- een mooi uitgangspunt te hebben. Hier tonen we een aantal indelingsontwerpen en twee bijbehorende renders, die het er bijna fotorealistisch laten uitzien. 

Spoiler alert: ze zijn gebleven en kozen voor optie 1! En omdat we ze verwend hadden met mogelijke interieuritems, zagen de klanten de toegevoegde waarde en hebben we ze een aantal maanden later ook op dit vlak verder mogen adviseren. Zo leuk!

indeling 2
sfeerimpressie indeling 2 woonkamer
sfeerimpressie indeling 2 keuken

Wij zijn erg blij dat we &SUUS ingeschakeld hebben! Het wordt voor ons verbouwen of verhuizen. We hebben een huis met een standaard indeling en willen met een eventuele aanbouw niet alleen de meubels een paar meter opschuiven. We waren nieuwsgierig of dit ook anders kon. 

Maurice & Chantal

De hele recensie lezen en/of andere recensies?
Klik dan hier

indeling 3
sfeerimpressie indeling 3 woonkamer
sfeerimpressie indeling 3 keuken
maatwerkoplossing keuken
Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht

Meer weten over dit project of andere &SUUS projecten? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. We helpen je graag, met welk interieur vraagstuk dan ook!