Interieuradvies Hooglanderveen

Interieuradvies Hooglanderveen. Voor deze woning in Hooglanderveen mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling van de zolder. Hierin moeten verschillende functies verwerkt worden. Een slaapkamer, werkplek, een plek voor de was en het liefst ook een wastafel. Het puzzelen kan beginnen!
moodboard Hooglanderveen
voorkeursindeling Hooglanderveen
KlantEsmeralda
ProjectInterieuradvies / 2021
Zolder met verschillende functies

Woonwens

De zolder van deze klanten is nu een donkere plek waar spullen opgeslagen wordt. Zonde van de ruimte, bedachten ze. Dus benaderden ze &SUUS voor een indelingsadvies. De woonwens is om van hun zolder een fijne plek te maken voor hun zoon. Om te kunnen slapen, spelen en relaxen. Maar ook een werkplekje is gewenst. En dient er rekening gehouden te worden met een plek voor de wasmachine en droger. En tenslotte opbergruimte en indien mogelijk een wastafeltje. Er dient dus slim met de beschikbare ruimte omgegaan te worden.

We hebben zoals altijd bij indelingsontwerpen, meerdere oplossingen gepresenteerd. Op basis hiervan heeft de klant een voorkeursindeling gekozen. Deze hebben we uitgewerkt in de fotorealistische renders die je hiernaast ziet. Dat is niet standaard in de prijs inbegrepen. Maar tegen een meerprijs kan het je wel een duidelijker beeld of richting geven aan de sfeer die je daarna in het detailontwerp zelf neer wilt zetten. Een goeie investering! 

slaapkamer Hooglanderveen

Voorstellen waren creatief en echt anders dan onze eigen ideeen. Heel fijn was dat onze eigen stijl behouden was en meegenomen. Het eindvoorstel was super mooi en bovenverwachting. We kunnen niet wachten om het eindresultaat in het ‘echt’ te zien!

Esmeralda
slaapkamer Hooglanderveen
zolder Hooglanderveen
Interieuradvies Hooglanderveen 

Wil je de hele recensie lezen die Esmeralda heeft geschreven? Of benieuwd naar andere recensies? Klik dan hier

Misschien heb je daarnaast vragen over dit project en/of andere &SUUS projecten? Of vraag je je af wat &SUUS voor jou kan betekenen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen!