Interieuradvies Huissen

Interieuradvies Huissen. Voor deze hoekwoning in Huissen mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, de eetkamer en de keuken. De woonwens is om meer ruimte en rust terug te laten komen in het interieur. Wel zonder een 13 in een dozijn inrichting te krijgen. Ze zouden het leuk vinden om bijv. bij binnenkomst een eyecatcher te hebben. Of een bijzonder behang of iets anders met kleur. Waardoor ze echt hun eigen stempel kunnen zetten. Geen zorgen, daarvoor zijn jullie aan het juiste adres 🙂
moodboard huissen
plattegrond huissen
KlantMarije en Mark
ProjectInterieuradvies / 2021
Woonkamer, eetkamer en keuken

Woonwens

Deze klanten kochten een mooi hoekhuis met veel potentie. In de eerste fase hebben we de verschillende mogelijkheden onderzocht om de diverse ruimtes in te delen. Daarbij mochten er eventueel ook muurtjes verschoven worden. Een belangrijk uitgangspunt is dat ze meer ruimtelijkheid en rust in hun nieuwe interieur willen. Ze houden wel van het combineren van verschillende stoffen en materialen. Ze willen een knus interieur, waarbij voorkomen moet worden dat er hoekjes ontstaan met te veel spullen. In de woonkamer zien ze graag een grote, (deels) gesloten kast terugkomen. Hierin kan veel opgeruimd worden, o.a. het speelgoed van de kinderen.

We creëerden een interieurplan dat aan deze eisen voldoet. Met rustige kleuren, afgewisseld met wat contrastrijke, steviger kleuren. En met gebruik van natuurlijke materialen. Achter de eettafel adviseerden we een prachtig behang en mooie hanglampen. Het bankje achter de eettafel was een wens van onze klant. We verrasten haar met een bankje dat de tafel als het ware omarmt. Een schot in de roos!

woon eetkamer plan
woon eetkamer huissen
keuken huissen
eetkamer huissen
Interieuradvies Huissen

Wil je meer weten over dit project en/of over andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurvraag waar je graag bij geholpen wordt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen!