Interieuradvies Leerdam

Interieuradvies Leerdam. &SUUS Interieuradvies mocht meedenken over de indeling en inrichting van de benedenverdieping en slaapkamer. Daarna werd het advies uitgebreid met advies voor de werkkamer en twee zolderkamers. Het mooiste compliment! 
moodboard beneden leerdam
3d schets beneden leerdam
KlantSuzan en Alexander
Project Interieuradvies / 2022

Woonwens

Tijdens de leuke intake bleek dat deze klanten zelf al allerlei toffe ideeën hadden. Ze misten alleen de samenhang in alle ideeën. De woonwens van dit leuke stel uit Leerdam is om hun ‘grote mensenhuis’ sfeervol te maken, dat details kloppen en dat alles netjes op elkaar aangesloten is. Hierbij kunnen ook zeker maatwerkoplossingen meegenomen worden. We creëerden een interieuradvies voor de benedenverdieping bestaande uit de woonkamer, keuken incl. eetgedeelte en de hal. Daarnaast wordt ook de ouderslaapkamer meegenomen. Hiervoor is een apart moodboard gecreëerd.

Nadat het advies ten einde was namen de klanten een strippenkaart af en kregen daarbij aanvullend advies in de vorm van sfeerimpressies over de werkkamer en twee zolderkamers.

Er staat nog een opbouw op de garage gepland, waarvoor ze ook graag ons advies weer willen afnemen. Het mooiste compliment!

beneden woonkamer leerdam
sfeerimpressie keuken leerdam
moodboard slaapkamer leerdam
sfeerimpressie slaapkamer leerdam
sfeerimpressie slaapkamer leerdam 2

Wat word ik elke keer toch super blij van jullie adviezen!

Spot on, sfeervol én passend binnen de kaders! Heel erg gaaf, super bedankt. En ik weet nu al zeker dat we jullie ook weer gaan vragen als we hebben gespaard om de verdieping op de garage aan te pakken.

Suzan
sfeerimpressie werkkamer leerdam
doorkijk woonkamer keuken leerdam
sfeerimpressie keuken leerdam 2
plattegrond slaapkamer
Aanvullend advies voor de werkkamer en twee zolderkamers
sfeerimpressie zolderkamer leerdam
sfeerimpressie zolderkamer leerdam 2
Interieuradvies Leerdam

Wil je meer weten over dit project of over ander projecten? Of heb je zelf een interieurvraag? Neem gerust contact met ons op, we vinden het leuk om van je te horen en je te helpen!