Interieuradvies Leiden

&SUUS Interieuradvies Leiden woonkamer
PlaatsLeiden
Ruimte Begane grond

Tikkeltje vintage, jaren '70

Interieuradvies Leiden: Deze klant ging van nieuwbouw in een voormalig gevangeniscomplex in Rotterdam, naar een prachtig oud huis aan de rand van het centrum van Leiden. De stijl van het huis is heel anders en daarom wilde ze het goed doen, en daarbij komen veel keuzes op je af. Wat doe je met kleuren, welke meubels neem je mee, past alles in de ruimte? En wat past er op die houten vloer?

Voor dit interieuradvies Leiden gingen de meeste meubels mee en deze passen ook in het nieuwe huis. Maar het moest wel een samenhangend geheel worden, waarbij licht heel belangrijk is, maar wel graag combineert met kleur, gezelligheid en een tikkeltje vintage/jaren ‘70. De kunstwerken aan de muur moesten zeker weer een mooie plek krijgen en kregen deze ook in dit nieuwe ontwerp. 

Reactie klant:

Inge heeft heel goed met mij meegedacht en mijn ideeën uitgewerkt in digitale 3D plaatjes. Dit was heel fijn, want uiteindelijk kwam ik er met haar hulp achter dat ik eigenlijk toch iets anders in mijn hoofd had! Zo helpend om te zien hoe wat er in je hoofd zit, er in werkelijkheid uit komt te zien. Nu ben ik aan het wachten op de meubels en accessoires die Inge had ingetekend in de laatste versie, ik kan niet wachten, maar dat het mooi wordt en bij mij past, weet ik zeker!

Ga je ook verhuizen en wil jij ook graag dat we jouw ideeën uitwerken in een realistisch 3D ontwerp? Neem dan contact met ons op via dit e-mail adres en we nemen z.s.m. contact op.