Interieuradvies Leiden

Interieuradvies Leiden. Voor deze woning in Leiden mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, de eetkamer en de keuken. De woonwens is om meer ruimte te creëren, met name in de woonkamer/keuken. De klanten zijn benieuwd wat een uitbouw hen hier zou opleveren. En of we dat in een 3D ontwerp kunnen uitwerken zodat ze zich hier een goed beeld van kunnen vormen. Uiteraard kunnen we dat! Ook een strakkere keuken staat op het wensenlijstje. En advies over de badkamer en twee wc’s.
moodboard Leiden
plattegrond leiden
keuken leiden
KlantSaar en Ernst
ProjectInterieuradvies / 2021
Woon-, eetkamer, keuken

Woonwens

Deze klanten wonen in een fijn oud huis in Leiden. Met een mooie tuin, vrij uitzicht en in een fijne straat. En met veel ruimte boven. Ze zouden graag meer ruimte in de woonkamer willen. Een ander huis is overwogen, maar eigenlijk zijn ze erg verknocht aan deze plek. Wellicht dat een uitbouw van 3 meter aan de achterzijde uitkomst biedt? Met deze vraag kwamen ze bij ons. En of wij dit middels een 3D-ontwerp inzichtelijk konden maken. Niet alleen de extra ruimte, maar ook het type uitbouw. Zodat zij zich er een beter beeld bij konden vormen, voordat zij hierover definitief knopen doorhakken. Uiteraard zijn ze hier bij ons aan het juiste adres!

Naast de woonkamer zouden ze ook graag advies over de keuken willen. Deze mag in tegenstelling tot de rest van hun gezellige huis, strakker en liefst in L-vorm. We hebben hen deze uiteraard voorgesteld en daar nog een alternatieve oplossing naast gezet. De woonkamer willen ze graag afsluitbaar kunnen maken van de eetkamer/keuken. Maar geen 13-in-een-dozijn-deuren. Ook de badkamer voor de dochters wordt meegenomen in het advies, net als de twee toilets.

Ze willen voor nu hun meubels nog graag behouden, maar zien wel graag voorstellen van mogelijkheden hierin voor de toekomst. Middels impressies hebben we hen hierin geadviseerd. Ook het bijzondere behang in de woonkamer blijft.

zitje uitbouw leiden
zithoekje alternatief
alternatieve keuken leiden

We zijn superblij dat we &SUUS gevraagd hebben om een ontwerp te maken van de uitbouw voor ons huis. We hadden een leuk en fijn gesprek met Inge en zij snapte meteen wat we voor ogen hadden. Ze maakte een goed en prachtig ontwerp met een aantal mooie oplossingen en details en precies de sfeer die we voor ogen hadden. 

Saar en Ernst
Interieuradvies Leiden

Bovenstaande quote is een deel van de recensie die Saar en Ernst voor ons schreven. Wil je de rest lezen en/of andere recensie, klik dan hier

Wil je meer weten of dit project en/of andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurkwestie waar je hulp bij nodig hebt? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. We horen graag van je!