Interieuradvies Leiderdorp

Interieuradvies Leiderdorp. Voor deze woning in Leiderdorp mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer en de eetkamer. De woonwens is om meer eenheid te creëren en een warme uitstraling te geven aan de woon- en eetkamer. Zonder dat het een te gemaakt, gestyled gevoel krijgt.
moodboard Leiderdorp
plattegrond Leiderdorp

Na een overstroming in de woonkamer en keuken, kregen wij de kans onze woonkamer opnieuw in te richten. Maar hoe? We hadden eigenlijk geen idee waar te beginnen. Door &SUUS in te schakelen, hebben we nu een plan, een richting. Komend weekend komt de schilder, de eerste nieuwe meubelen staan en verschillende lampen zijn besteld. Langzaam wordt de woonkamer een geheel, iets wat ons zonder &SUUS niet was gelukt!

Manouk en Hiddo
KlantManouk en Hiddo
ProjectInterieuradvies / 2021
Woon- en eetkamer

Woonwens

Een overstroming grijpen deze klanten aan om het interieur voor hun woonkamer en eetkamer op te frissen en goed aan te pakken. Met de nieuwe keuken en vloer als basis. De wens is om meer eenheid te creëren en warmte toe te voegen in de woon- en eetkamer. Ook mag er wat meer persoonlijkheid in huis worden gebracht. Een persoonlijke touch zou fijn zijn zodat het echt hun thuis wordt.

Ze zien graag een mix van een moderne, praktische en Scandinavische sfeer terug in het interieuradvies. Belangrijk is dat er wel geleefd moet kunnen worden. Ze willen niet in een catalogus wonen. De woonkamer moet een plek zijn om zorgeloos te kunnen spelen, maar ook om gasten te kunnen ontvangen.

Omdat het een donker huis is, is een verlichtingsplan ook een belangrijk onderdeel van de vraag.

overview Leiderdorp
woonkamer Leiderdorp
maatwerk Leiderdorp
plan
Interieuradvies Leiderdorp

Wil je meer weten over dit project en/of andere &SUUS projecten? Of loop je zelf tegen iets aan in je interieur? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen en nog leuker om je te helpen.