Interieuradvies Nieuw-Vennep – B&B Het Repelhuis

Interieuradvies Nieuw-Vennep – B&B Het Repelhuis: over krenten in de pap gesproken! Zo leuk om gevraagd te worden om interieuradvies te geven over de indeling en inrichting voor de nog te creëren B&B. Een volle garage verbouwen en inrichten tot knusse Bed and Breakfast? Eentje, waarbij je het idee dat alles er jaren staat. Een gezellige B&B waarbij je het gevoel hebt dat je bij iemand thuis bent. Dat waren de uitgangspunten voor dit toffe project!

Lees en kijk snel verder, of lees mijn blog die ik erover schreef.

woonkamer B&B
KlantSandra en Dirk-Jan
ProjectInterieurplan B&B / 2020
Bed & Breakfast

Woonwens

Een bed and breakfast die al jaren lijkt te bestaan en waar gasten zich thuis voelen. Dat was de wens van Sandra en Dirk-Jan. Praktisch, sfeervol en persoonlijk. Met een combinatie van oud en nieuw en originele details.

We combineerden een Ikea keuken met een eigen ontwerp tegel. We brachten sfeer aan met verschillende printen behang en vonden een prachtige vintage eettafel via Marktplaats. Een persoonlijk tintje brachten we aan door een speciaal badkamer behang van oude zwart-wit familie foto’s, die een persoonlijk tintje geven aan deze vaak summier ingerichte ruimtes. Meer over de metamorfose, lees je in deze blog

tafel woonkamer
werkplekje gang
slaapkamer plan &SUUS
toilet persoonlijk
Suus keuken
styling bordjes B&B
badkamer Nieuw-Vennep
douche B&B