Interieuradvies Nieuw-Vennep

Interieuradvies Nieuw-Vennep. Voor deze mooie, rietgekapte woning in Nieuw-Vennep mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, de eetkamer, het kantoor en de hal. De woonwens is om een gezellig, sfeervol interieur te creëren met eenheid in meubels en kleuren. De woning is erg mooi groot en licht vanwege de vele ramen en deuren. Hier ligt dan ook het belangrijkste vraagstuk van de klanten. Hoe moeten ze hiermee om gaan?
moodboard Nieuw-Vennep
plattegrond Nieuw-Vennep
KlantSaskia en Bart
ProjectInterieuradvies / 2021
Woon-, eetkamer, keuken, kantoor en hal

Woonwens

Deze klanten vinden het erg leuk om mensen te ontvangen en etentjes te geven. Daarnaast willen ze samen met hun dochters een heerlijk thuis creëren in hun nieuwe woning. De woonwens is daarom om een gezellig, sfeervol interieur te creëren met eenheid in meubels en kleuren. Omdat de woonkamer een grote, lichte ruimte is met veel ramen en deuren, is daar de vraag vooral hoe daar een knusse indeling kan worden gemaakt, waar iedereen zijn eigen plekje heeft om te relaxen, even en tv kijken.

We adviseerden een maatwerkkast, die samen met de stalen deuren de eyecatcher wordt van de ruimte. Daarnaast deelt deze de ruimte op in twee verschillende functies. Een keuken- en eetgedeelte en een woon- cq zitgedeelte. Het kleurenpalet is warm maar voelt ook stoer aan. Door kleurgebruik worden de verschillende ruimtes met elkaar verbonden en ontstaat er eenheid en rust.

In de werkkamer hebben we groen tinten gebruikt, omdat deze in de inspiratie input van de klant terugkwam. We hebben gewerkt met rustige tinten en een witte maatwerkkast zodat de ruimte groot en ruim blijft aanvoelen.

De hal krijgt deels dezelfde kleur op de muur als de eetkamer zodat het geheel met elkaar verbonden wordt. In combinatie met een mooi behang en een slimme manier om kapstokken te realiseren. Het maatwerkmeubel onder de trap biedt veel opbergruimte en een zitplekje om schoenen aan te trekken.

keuken &SUUS
woonkamer Nieuw-Vennep
maatwerk Nieuw-Vennep
detail hal
Interieuradvies Nieuw-Vennep

Wil je meer weten over dit project en/of andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurvraag waar je graag onze hulp voor wilt inroepen? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. We horen graag van je!