Interieuradvies Dordrecht

Interieuradvies Dordrecht. Voor deze nieuwbouwwoning mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting voor de beneden- en bovenverdieping. Met recht een totaaladvies.
moodboard
overview benedenverdieping
KlantRozemarijn en Vincent
ProjectInterieurplan / 2022
Benedenverdieping en slaapkamers

Woonwens

Nadat eerder een interieuradvies goed is bevallen willen onze klanten uit Dordrecht dit nogmaals, maar nu voor hun nieuwbouwwoning. Niet alleen voor de benedenverdieping wordt een interieurplan ontwikkeld, ook voor de slaapkamers op de bovenverdieping. De woonwens luidt een fijne, rustige en warme familiewoning met veel opbergruimte én gebruik van houten latjes. Deze laatste hebben we dan ook op verschillende plaatsen terug laten komen. Wist je dat het plaatsen van dit soort elementen niet alleen van esthetische waarde is? Ook de akoestiek verbetert in je woning. Handig toch? 

In het advies mogen ook maatwerk-oplossingen meegenomen worden.

Voor de slaapkamers hebben beide kinderen een moodboard voor hun slaapkamer gemaakt, waarmee ze een mooie basis leggen voor het interieurontwerp voor hun eigen kamer, hoe leuk! Het voordeel van een totaaladvies, waarbij er ook over meerdere verdiepingen geadviseerd wordt, is dat het huis als een jas past voor dit gezin. Het heeft overal hetzelfde gevoel en dezelfde sfeer. Dat wil je! 

 

Benedenverdieping

keuken sfeerimpressie
maatwerkkast sfeerimpressie
woonkamer sfeerimpressie
eetkamer sfeerimpressie

Bovenverdieping

overview boven
slaapkamer sfeerimpressie
Jongenskamer sfeerimpressie
hal sfeerimpressie
meisjeskamer sfeerimpressie
Interieuradvies Dordrecht

Meer weten over dit project of andere &SUUS projecten? Of heb je zelf ook een nieuwbouwwoning gekocht en kun je wel wat hulp gebruiken bij alle beslissingen die er op je af komen? Neem gerust contact met ons op! We horen heel graag van je en vinden het super om je te helpen de juiste keuzes te maken.