Interieuradvies Nijmegen

Interieuradvies Nijmegen. Voor deze woning in Nijmegen mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woon- en eetkamer, de keuken en de hal. De woonwens is om een interieur te creëren waar beide klanten zich thuis in voelen, nu ze voor het eerst gaan samenwonen. Uit de dubbele inboedel komen verschillende items mee die in een nieuw interieur moeten samensmelten tot een geheel.
moodboard Nijmegen
plattegrond Nijmegen
KlantJoost en Denni
ProjectInterieuradvies / 2021
Benedenverdieping

Woonwens

Voor het eerst samenwonen, wat een heerlijke stap. Maar ook uitdagend, want hoe ga je ervoor zorgen dat met de dubbele inboedels, er eenheid en een harmonieus interieur ontstaat? Een uitdaging die we maar al te graag aan gaan voor deze klanten. Zij kochten een woning in het centrum van Nijmegen met karakteristieke eigenschappen waar ze verliefd op werden.

De woonwens voor hun prachtige stadswoning is een interieur creëren die echt bij hun past. Een warme mix van oud en nieuw. Een rustige, lichte basis aangevuld met warme, sfeervolle kleuren en mooie items, waardoor het verhaal en verleden van het prachtige pand ook aandacht krijgt. Waarbij er balans moet zijn tussen een lichte ruimte met een vintage en boho sfeertje. Er mogen best stoere elementen in zitten en ze zien ook graag planten terug in het ontwerp. Kortgezegd willen ze een echt warme, gezellige woning, absoluut zonder showroom vibe.

eetgedeelte Nijmegen
keuken Nijmegen
wc en hal Nijmegen
view naar woonkamer
woonkamer Nijmegen

Wij vinden het ontzettend knap hoe &SUUS onze verschillende stijlen samen heeft weten te brengen in één plan. Er is echt naar ons geluisterd. Het is een mooi geheel geworden, waar wij ons allebei volledig in kunnen vinden. &SUUS heeft dingen bedacht voor ons interieur waar wij zelf nooit op waren gekomen of wat we anders niet hadden gedurfd. 

Joost en Denni
Interieuradvies Nijmegen

Bovenstaand is een deel van de recensie die Joost en Denni voor ons schreven. Wil je de gehele recensie en/of andere recensies van klanten lezen? Klik dan snel hier

Heb je vragen over dit project en/of over andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurvraagstuk waar je graag hulp bij krijgt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We horen graag van je!