Interieuradvies Noordwijk

Interieuradvies Noordwijk. Voor deze woning in Noordwijk mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woon- en eetkamer, keuken en hal. De woonwens is om een interieur te krijgen die een combinatie is tussen moderne elementen en een niet te steriele sfeer. Daarin zien zij graag vergrijsde tinten en wit in combinatie met hout terugkomen. Deze klanten vinden frisse, koele kleuren mooi maar het huis moet ook warmte uitstralen en niet te afstandelijk worden.
moodboard Noordwijk
plattegrond Noordwijk
KlantNatascha en Bart
ProjectInterieuradvies / 2021
Woon-, eetkamer, keuken en hal

Woonwens

We zien het de laatste tijd veel. Deze klanten hebben overwogen om te gaan verhuizen. Maar kiezen er uiteindelijk voor, mede door de krapte op de huizenmarkt, om hun huidige woning helemaal naar wens te verbouwen. De klanten zijn heel benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen het indelingsontwerp voor de ruimte. Die puzzel maken we natuurlijk graag voor ze. Daarbij staan ze open voor maatwerk oplossingen. Ze zijn op zoek naar een niet te steriele sfeer met moderne elementen.

Ze willen graag opbergruimte, een plek voor persoonlijke spullen zoals fotolijsten, een fijne relaxplek (ook voor de hond) en een plek voor een paar boeken. Qua kleuren houden deze klanten van vergrijsde kleuren en wit. Zij zien dit graag in combinatie met hout in het ontwerpplan terugkomen. Wel moet er gewaakt worden dat door gebruik van deze frisse, maar koelere kleuren het huis nog steeds warm moet voelen en niet te afstandelijk wordt. We kozen, met een knipoog naar de zee, voor een vergrijsde blauw, in combinatie met beige tinten en veel hout. Daarnaast zorgen ronde vormen in het plan ervoor dat er een warme en zachtere uitstraling ontstaat.

Omdat de klanten erg van koken houden, is extra werkruimte in de keuken zeer wenselijk. Ook de hal mag meegenomen worden in het interieurplan.

woonkamer Noordwijk
keuken Noordwijk
eetgedeelte
hal noordwijk
Interieuradvies Noordwijk

Heb je vragen over dit project en/of over andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurkwestie waar je zelf niet uitkomt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We horen graag van je!