Interieuradvies Oosterblokker

Interieuradvies Oosterblokker. Voor deze nog te bouwen woning in Oosterblokker mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woon- en eetkamer, keuken, hal en master bedroom. De woonwens is om een warm en gezellig interieur te krijgen met een mediterraan sfeertje, die aansluit bij de stijl van het huis. Wat een droomproject!
moodboard oosterblokker
plattegrond Oosterblokker
KlantJosé en Paul
ProjectInterieuradvies / 2021
Woon-, eetkamer, keuken, hal en master bedroom

Woonwens

Wat een droom: een kavel kopen en daar je droomhuis op bouwen! Voor deze klanten wordt deze droom werkelijkheid. Omdat het om een vrij grote woning gaat, zijn zij op zoek naar professioneel advies voor de zitkamer, de eetkamer, keuken, hal en master bedroom. Ze zijn aan het juiste adres! Hun woonwens is om een warme, gezellige woning te creëren, met een mediterraan sfeertje, die aansluit bij de stijl van het huis. Wat een prachtproject om aan mee te mogen werken!

De woonkamer mag qua kleurstelling iets donkerder en knusser. De woon- en eetkamer worden van elkaar gescheiden door houten deuren met glas. Voor de slaapkamer wensen de klanten juist een lichtere kleurstelling voor een ruimtelijk gevoel en mogen ook één geheel uitstralen.

De klanten houden van mooie materialen, messing details en natuurlijke materialen zoals linnen (gordijnen) en warme kleden. In de woonkamer, eetkamer en kantoor willen ze een houtenvloer met visgraatmotief. Voor de overige ruimtes overwegen ze een gietvloer of woonbeton.

We creëerden een interieurplan dat bij alle wensen aansluit. Kijk zelf maar. Benieuwd wat je ervan vindt!

hal Oosterblokker
eetkamer Oosterblokker
kinderhoekje plan
zitkamer plan
keuken oosterblokker
slaapkamer Oosterblokker
Interieuradvies Oosterblokker

Wil je meer weten over dit te gekke project en/of andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurvraagstuk waar je graag hulp bij zou krijgen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen!