Interieuradvies Rotterdam – Split level

Interieuradvies Rotterdam: Voor deze nog te bouwen split level woning in Rotterdam mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting, die de ruimte optimaal benut en zorgt voor een gezellige, uitnodigende ruimte voor een actief gezin.

Woonwens
Het hart van het huis is de keuken, hier gebeurt het! Deze leefkeuken moet een warme en uitnodigende plek worden, voor jong en oud. Eentje waar vriendjes en vriendinnetjes aanschuiven, huiswerk wordt gemaakt en vrienden komen borrelen en eten. Naast praktisch moet de keuken vooral dat uitnodigende gevoel geven, waarbij iedereen betrokken is met elkaar en je onderdeel bent van het moment.

Met een enorme glazen pui over 2 verdiepingen, is het belangrijk dat het binnen/buiten gevoel meegenomen wordt. Het voelt dan zonde om een eettafel voor de pui neer te zetten. De tuin mag echt in verbinding staan met deze verdieping.

Op de benedenverdieping komt ook de werkkamer, die wel in verbinding mag staan met de keuken/eetkamer.

Moodboard Interieuradvies Rotterdam &SUUS Interieuradvies

De werkkamer behoudt zijn verbinding met de rest van de kamer door een stalen/glazen wand. waarbij we hebben gekozen voor een zelfde kleur staal als de keukenfrontjes. Met opbergruimte en zicht naar de keuken, is er verbinding maar kun je er ook afgesloten werken.

&SUUS Interieuradvies Rotterdam Split level woning
&SUUS Interieuradvies Rotterdam Split level woning
&SUUS Interieuradvies Rotterdam Split level woning
RotterdamSplit level woning
Totaaladvies

Interieuradvies Rotterdam - Split level woning