Interieuradvies Rotterdam – zolder

Interieuradvies Rotterdam zolder. Voor een zolder in Rotterdam mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting. De ruimte dient multifunctioneel ingestoken te worden, waarbij een prettige sfeer om te relaxen, slapen en werken hoog op het prioriteitenlijstje staat.
moodboard
interieuradvies &SUUS
KlantDagmara en Dave
ProjectInterieuradvies / 2022
Slaapkamer, badkamer, werkplek

Woonwens

De woonwens voor de zolder van deze klanten uit Rotterdam is het hebben van echt een eigen plekje met badkamer. We creëerden een interieuradvies voor de zolder waar ze zich fijn terug kunnen trekken, er gewerkt kan worden aan een fijn bureau en er ruimte is om de was te doen. Dit hoeft natuurlijk niet in het zicht maar er moet wel ruimte voor zijn. Hoge maatwerkkasten met veel opbergruimte hebben ook zeker hun voorkeur. Daarnaast stelden we maatwerk voor de wastafel, die doorloopt in een kast waar de wasmachine en droger staan. En op de gang bedachten we een wassorteeroplossing als maatwerk. 

We werkten met zachte, kalme kleuren. En maakten een mooie mix van rondingen en strakke lijnen in het interieur, waardoor er een spannend maar rustig beeld ontstaat. De goudkleurige aluminiumdeur geeft een chique maar stoer accent in het interieur. In het interieur hebben we verschillende goudaccenten in de accessoires terug laten komen. Ook stelden we een goudkleurige kraan bij de wastafel en een stortdouche voor. 

sfeerimpressie zolder Rotterdam 1
interieurplan &SUUS
sfeerimpressie badkamer zolder Rotterdam
sfeerimpressie badkamer zolder Rotterdam
Interieuradvies Rotterdam – zolder

Heb je vragen over dit project of andere projecten? Neem dan gerust contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen en als je zelf een interieurvraag hebt, helpen we je graag!