Interieuradvies ‘s-Heer Hendrikskinderen – schuurwoning

Interieuradvies ‘s-Heer Hendrikskinderen – schuurwoning. Gevraagd worden om mee te denken over de indeling en inrichting van een nieuw te bouwen schuurwoning, is een krent uit de pap. Daar hebben natuurlijk volmondig ‘ja’ op gezegd. Des te leuker is het als deze schuurwoning gerealiseerd wordt aan de rand van Alphen aan den Rijn, waardoor we de bouw ook gefaseerd kunnen meebeleven en de lijnen extra kort lijken. De samenwerking met onze klanten was sms heel prettig. We zijn ook samen op pad geweest om (duurzame) materialen te onderzoeken en meubels en accessoires te shoppen. Uiteraard hebben we ook op Instagram aandacht besteed aan dit droomproject.
moldboard 's Heer Hendrikskinderen
plattegrond 's Heer Hendrikskinderen
exterieur schuurwoning Alphen aan den Rijn
KlantMartine en Niels
ProjectInterieuradvies / 2022
Schuurwoning

Woonwens

Deze klanten uit het Zeeuwse ’s-Heer Hendrikskinderen kregen de geweldige kans om als eerste een kavel uit te zoeken om hun droomhuis op te bouwen, een schuurwoning! Hun woonwens was een gezellig en sfeervol familiehuis, waarin geleefd mag worden. Een warm Scandinavische stijl, waarbij oud en nieuw gemixt mag worden. Niet standaard, maar met persoonlijke keuzes. Een huis dat hen past en waarbij je binnenloopt en voelt ‘we zijn thuis!’.

We startten dit project met een afbeelding van de buitenkant van deze prachtige schuurwoning. Meteen kwamen er allemaal ideeën boven borrelen voor het interieur, maar niet voordat we goed onderzocht hadden welke wensen en dromen onze klanten hadden en natuurlijk welke stijl ze voor hun interieur voor ogen hadden. Passend bij het exterieur werd het stoer (qua materialen), maar zeker ook warm en uitnodigend vooral in kleur. 

Benieuwd wat je er van vindt! 

sfeerimpressie woonkamer 's Heer hendrikskinderen 2
doorkijk naar woonkamer vanuit keuken s Heer Hendrikskinderen
doorkijk woonkamer keuken s Heer Hendrikskinderen
sfeerimpressie keuken s Heer Hendrikskinderen
Interieuradvies ‘s-Heer Hendrikskinderen – schuurwoning

Wil je meer weten over dit project of over andere &SUUS projecten?
Neem dan gerust contact met ons op! We vinden het heel leuk om van je te horen en vinden het nog leuker om je te helpen. Met welke interieurvraag dan ook.