Interieuradvies Utrecht

Interieuradvies Utrecht. Voor deze nieuwbouwwoning in Utrecht mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, eetkamer, keuken en hal. De voornaamste interieurwens is om meer sfeer en gezelligheid in huis te brengen. Ze zoeken een rustige basis, maar wel met vrolijkheid en contrasten. Een licht, fijn, Scandinavisch interieur, maar met een twist.
moodboard utrecht
plattegrond Utrecht
KlantKatrien en Hugo
ProjectInterieuradvies / 2021
Benedenverdieping

Woonwens

Hoe breng je sfeer en gezelligheid in onze nieuwbouwwoning? Met deze vraag komen meerdere klanten bij ons. Vaak zijn er duidelijke keuze gemaakt, nieuwe meubels gekocht, een kleur of behang op de muur, maar toch ontbreekt het huiselijke gevoel. Zo ook bij deze klanten. En uiteraard helpen we hierbij graag! De woonwensen voor deze klanten zijn de nieuwe witte keuken beter tot z’n recht te laten komen, een fijne eethoek en een ruime zithoek met een lekker zittende bank. Zij omschrijven zich als ‘echte bankmensen’, dus een belangrijk onderdeel :-). En graag zien ze meer kleur terugkomen in het plan, bijvoorbeeld in de accessoires. Qua raamdecoratie willen ze graag een oplossing die daglicht binnen laat, maar wel privacy biedt. Ook voor de jonge kindjes willen ze graag een fijne speelruimte met opbergmogelijkheden. Een draaifauteuil staat ook op het wensenlijstje. De deur naar de berging is een doorn in het oog van deze klanten, dus daar hebben we uiteraard ook rekening mee gehouden in ons plan. De woonkamer en keuken zijn nu een grote ruimte, waardoor het niet knus voelt. Ook hier wilden ze graag een oplossing voor. We adviseerden ze een stalen separatie met glas, waardoor er twee aparte ruimtes ontstaan. Dit verhoogt meteen het knussere gevoel van de ruimtes met hun eigen functies. 

plan
keuken Utrecht
trap &suus
maatwerkkast Utrecht
keuken Utrecht
hal plan

Wil je meer over dit project en/of andere &SUUS projecten te weten komen? Of worstel je zelf met een interieuruitdaging waar je graag hulp bij krijgt? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. We horen graag van je en helpen je graag!